Öne Çıkanlar Peugeot Motorcycles enflasyon fenerbahçe EyeBrand 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İftar Vaktinde Nasıl Beslenilmeli Kieran Lynn Rahha

Gündemde Bugün - 11 Mayıs 2016 Çarşamba

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdoğan 10. Balkan Ülkeleri Genelkurmay Başkanları Konferansına katılacak. (Saat: 11:30) 

 

TBMM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yeni Zelanda gezisinin ardından resmi temaslarda bulunmak üzere Singapur'a geçecek.

 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TOBB Genel Kurul'una katılacak.  (Saat:10:00)

-CHP Genel Başkan Kılıçdaroğlu,TOBB Genel Kurulu'nun ardından yarın saat 12.00'de Almanya’nın başkenti Berlin’e gidecek. İki gün sürecek ziyaretinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcıları Selin Sayek Böke, Çetin Osman Budak ve Öztürk Yılmaz eşlik edecek. 

-CHP lideri Kılıçdaroğlu, SPD Meclis Grubu Başkanı Thomas Oppermann, Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir ve diğer yöneticilerle ile görüşecek

-Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier ve Fransa Dışişleri Bakanı Jean Marc Ayrault ile görüşecek

-Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği’nde kendi onuruna verilen akşam yemeğine katılıcak..

 

TBMM GENEL KURULU

-Genel Kurul’da uluslararası anlaşmalar görüşülüyor. (Saat: 14.00)

-TBMM Aile Bütünlüğünün Korunmasını Araştırma Komisyonu Başkanı Ayşe Keşir, Azerbaycan Milli Meclisi üyelerinden oluşan heyet ile görüşüyor. (Saat: 10.15)

-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu ,Azerbaycan Milli Meclisi üyelerinden oluşan heyet ile görüşüyor. (Saat: 11.15)

 

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL'DA

-Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Dudullu Halk Sağlığı Merkezi’nin açılışına katılacaktır. (Saat:11:30)

 

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu,Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nda düzenlenecek olan “Orman, Orman Endüstri, İnşaat ve Çevre Mühendislikleri ile Tıbbi Aromatik Bitkiler bölümleri” bulunan devlet üniversitelerinin rektörleri ve ilgili programın bulunduğu fakültenin dekanı veya bölüm başkanı düzeyindeki yöneticilerin de katılacağı toplantıya iştirak edecektir. (Saat:14:00)

 

BAKAN SOYLU ISPARTA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in Kardeşi Şevket Demirel'in cenaze törenine katılacak. (Saat: 13:00)

 

BAKAN BOZKIR FRANSA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Volkan Bozkır AP üyesi Anna Maria-Corazza Bildt ile görüşecek (Saat: 09:30)

-Avrupa Halk Partisi (EPP, Alman) Grubu Başkanı Manfred Weber ile  görüşecek. (Saat: 11:00)

-Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Federica Mogherini ile  görüşecek. (Saat: 11:45)

-Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Thorbjørn Jagland ile görüşecek. (Saat: 12:30)

 

BAKAN IŞIK ISPARTA'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel'in cenaze törenine katılacak. (Saat: 13:00)

 

BAKAN AVCI GAZİANTEP'DE

-Millî Eğitim Bakanı Sayın Nabi Avcı, Belkıs – Zeugma Temalı “Onuncu Uluslararası Robot Yarışması” Töreni’ne Katılacak. (Saat: 10:00)

-Büyükşehir Belediyesini Ziyaret edecek. (Saat: 13:30)

-Muhtar Akademisi Mezuniyet Töreni’ne Katılacak. (Saat: 14:00)

-Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde Aday Öğretmenlere Hitap edecek. (Saat: 17:15)

 

BAKAN YILMAZ İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Borsa İstanbul Konferans Salonu'nda, IV. Sürdürülebilir Finans Forumu'na katılıyor ve WOW Hotel-Yeşilköy'de, İş Kadınlarının Ülke Kalkınmasındaki Yeri toplantısına katılıyor. (Saat: 10.00/12.00)

 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İstatistiklerle Aile verilerini açıklıyor. (Saat: 10.00)

-TOBB 72. Genel Kurulu (Saat: 09:30)

 

KOMİSYONLAR TOPLANIYOR

-TBMM Kırsal Alanda Kadının Güçlendirilmesi ve Kırsalda Kadın Girişimciliğinin Desteklenmesi Konulu Alt Komisyonu’nda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Orköy Daire Başkanı Ahmet Başkan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve KOSGEB temsilcileri sunum yapıyor. (Saat: 10.00)

-TBMM KİT Komisyonu’nda, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü'nün 2013-2014 hesapları görüşülüyor. (Saat: 10.00)

-TBMM Çocuk İstismarını Önleme Araştırma Komisyonu’nda, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Prof. Dr. Ferhunde Öktem'in, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediatri Bilim Dalı, Gazi Üniversitesi Çocuk Koruma Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Figen Şahin Dağlı'nın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dali, Prof. Dr. Ayşe Rezan Çeçen Eroğlu'un sunumları yapılıyor. (Saat: 10.30)

-TBMM Dışişleri Komisyonu’nda, Tütün Ürünlerinin Yasadışı Ticaretini Önlemeye Yönelik Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı’nın aralarında bulunduğu tasarılar görüşülüyor. (Saat: 11.00)

-KİT Komisyonu’nda, Sümer Holding A.Ş.'nin  2013-2014 hesapları görüşülüyor. (Saat: 12.00)

-TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu’nda, Sınai Mülkiyet Tasarısının Alt Komisyon Raporu görüşülüyor. (Saat: 12.00)

-Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu basına kapalı olarak toplanıyor. (Saat: 12.30)

 

TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP Sivas Milletvekili Ali Akyıldız, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek ve CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.00/11.30/12.00/12.30/13.00/14.00/14.30/15.00/15.30)

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.