Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi PENÇEKİLİT Operasyonu

Gündemde Bugün-12 Kasım 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
-Terör örgütü DEAŞ'in elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.
-
Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da Türkiye ile Kosova arasında oynanacak milli maçı izleyecek. (Saat: 20.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Sepetçiler Kasrı'nda, şehrin mimarları buluşmasına katılıyor. (Saat:17.30)
-Başbakan Yıldırım, Sepetçiler Kasrı'nda, Kamusal Politika ve Demokrasi Çalışmaları Derneği heyetini ve Sri Lanka Ticaret Bakanı Rishad Bathuideen'i kabul ediyor. (Saat: 18.15-19.00)


CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Marriott Hotel'de Hukuk Ve Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından düzenlenen Anayasa Çalıştayı'nın 
açılış konuşmasını yapacak ve Partisinin TBMM Kapalı Grup toplantısına katılacak. (Saat:10.00-16.00) 

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sosyologlar Derneği tarafından Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi'nde düzenlenecek İslam Düşüncesi ve Sosyoloji Sempozyumunda katılımcılara hitap edecek. (Saat:12.00)

BAKAN ÇELİK KONYA'DA
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Konya İI Danışma Kurulu Toplantısına katılacak. (Saat:10.00)

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI EROĞLU ADIYAMAN VE KAHRAMANMARAŞ'TA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Merasimine katılacak, Adıyaman Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması, Adıyaman Belediye Başkanlığını, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret edecek ve Koordinasyon Toplantısına katılacak. Bakan Eroğlu Adıyaman'dan Kahramanmaraş'a geçerek Kahramanmaraş Valililği'ni ziyaret edecek ve basın açıklaması yapacak ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (Saat:14.00-15.30-16.00-16.30-17.00-20.00-20.45)   

BAKAN BOZDAĞ YOZGAT'TA
-AK Parti Yozgat İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak ve Ovakent Belediyesi Toplu Açılış Töreni⁠⁠⁠⁠ne katılacak. (Saat:11.00-14.30)


BAKAN ÖZLÜ SAKARYA'DA
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sakarya 3.OSB Arıtma Tesisleri Temel atma Törenine, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün Valilik Önünde yapılacak törene, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Törenine katılacak. Ayrıca AR-GE ve tasarım merkezleri tanıtım bilgilendirme toplantısına katılacak ve Sakarya Teknokenti ziyaret edecek. (Saat:10.00-11.00-12.50-14.00-15.00)

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Buldan İlçesinde AK Parti Teşkilatını, Sarayköy ilçesi'nde Kaymakamlık, Belediye Ve AK Parti Teşkilatı'nı ziyaret edecek ve Pamukkale Belediyesi Dokuzkavaklar sağlık kompleksi temel atma törenine ve Merkezefendi Belediyesi yenimahalle kapalı Pazar yeri ve anaokulu açılışına katılacak. (Saat:10.30-12.30-15.00-16.30)

GÜNCEL
-TBB BaskanI Av. Prof. Dr. Metin Feyzioglu, 15 Temmuz sonrası darbeci suç örgütüyle mücadele etmek için ilan edilen OHAL’e dayanılarak çıkartılan KHK’ların masaya yatırılacağı panelde açılış konuşmasını yapacak. (Saat:10.00)


SPOR
-2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde I Grubu 4. hafta maçında Ay Yıldızlı ekibimiz Kosova ile Antalya'da karşı karşıya gelecek.
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 6. hafta, TED Ankara Kolejliler-Pınar Karşıyaka, Muratbey Uşak-Yeşilgiresun Belediyespor, Gaziantep Basketbol-Best Balıkesir, Beşiktaş Sompo Japan-Darüşşafaka Doğuş, Trabzonspor Medical Park-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarıyla başlayacak. (saat:16.00-16.00-17.00-18.00-19.00)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.