Öne Çıkanlar Peugeot Motorcycles enflasyon fenerbahçe EyeBrand 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi İftar Vaktinde Nasıl Beslenilmeli Kieran Lynn Rahha

Gündemde Bugün - 15 Haziran 2016 Çarşamba
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, güven mektubu sunacak Irak'ın Ankara Büyükelçisi Hisham Ali Akbar İbrahim Al-Alawi ve Estonya'nın Ankara Büyükelçisi Marin Mottus'u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ayrı ayrı kabul edecek.
- Erdoğan, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı kabul edecek, ardından büyükelçiler ve DEİK İş Konseyi Başkanları ile iftar yapacak.
(14.00-14.45-16.30-20.27)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI
-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, bütün milletvekillerine Meclis'te iftar yemeği veriyor. (Saat: 20.27)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan ve beraberindeki heyeti ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi kabul ediyor. (Saat: 11.00/12.00/15.30)
-Başbakan Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, basın mensuplarına iftar yemeği veriyor ve Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına başkanlık ediyor. (Saat: 20.27/22.00)
 
CHP MYK TOPLANTISI
-CHP Merkez Yönetim Kurulu, CHP Genel Merkezi'nde, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanıyor. (Saat: 11.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Basın İlan Kurumu tarafından düzenlenen programda "Yeni Nesil Gazetecilik Eğitimi" alan gazeteci adaylarının sertifika töreni ile Ordulular İftar Programı'na katılacak.
(15:00-20:46) 
 
TBMM GENEL KURULU
-Meclis Genel Kurulu'nda, Maarif Yasa Tasarısı’nın görüşmelerine devam ediliyor. (Saat: 14.00)
 
KOMİSYONLAR TOPLANIYOR
-TBMM Çocuk İstismarını Araştırma Komisyonu'nda, İçişleri Bakanlığı'nın ve Çalışma Bakanlığı'nın sunumları gerçekleştiriliyor. (Saat: 10.30)
-TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan Tarımsal Sulama ve Arazi Islahı Konularında Yapılan Çalışmalara  ilişkin bilgi almak ve istişarelerde bulunmak amacıyla toplanıyor. (Saat: 12.00)
-TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu'nda, Türkiye'de Yaşayan Engelli Kadınlar ile Engellilere Bakmakta Olan Kişilerin Sorunları ve Çözüm Önerileri Konulu Alt Komisyonunun sunumu gerçekleşiyor. (Saat: 14.30)
 
BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, MÜSİAD Mersin “Eğitimde Başarı Ödül Töreni” Programı'na katılıyor, partisinin il başkanlığını ziyaret ediyor, vergi rekortmenleri ödül törenine ve iftar yemeğine katılıyor. (Saat: 15.30/17.00/18.30)
 
BAKAN SOYLU ANKARA VE TRABZON'DA
-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sincan 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşu olan Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Türkiye Mesleki Yeterlilik Merkezi İktisadi İşletmesi (intes mym) ahşap kalıpçı, duvarcı ve iskele kurulum elemanı ulusal yeterliliklerinde yapılacak performans sınavında denetim gerçekleştiriyor. (Saat: 11.00)
-Bakan Soylu, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşu olan Ankara Sanayi Odası Mesleki Test Ve Sertifikalandırma Merkezi İktisadi İşletmesi (ASO METES) çelik kaynakçısı performans sınavı denetimi gerçekleştiriyor ve sınav sonrası basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 12.00)
-Bakan Soylu, Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odası (TTSO) ve Trabzon Büyük Şehir Belediyesi tarafından Trabzon Valisi Abdil Celil Öz adına düzenlenecek olan iftar yemeğine katılıyor. (Saat: 20.00)
 
BAKAN ARSLAN'IN PROGRAMI
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bilkent Otel'de, Havelsan’ın düzenlemiş olduğu 5 G Çekirdek Ağ Zirvesi’ne katılıyor.
(Saat: 09.00)
 
BAKAN IŞIK BELÇİKA'DA
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Brüksel'de, NATO Savunma Bakanları Toplantısı Kapanış Oturumu'na katılıyor ve "Türk Askeri Temsil Heyet" (TMR) ziyaretini gerçekleştiriyor.

BAKAN ÇELİK ESKİŞEHİR'DE
-Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TİGEM Mahmudiye tesislerindeki "tarım ve hayvancılık" konulu toplantıya katılacak, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Eskişehir Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesinin iftarına iştirak edecek. (Saat: 16:30-20:37)
 
TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI
-Meclis'te, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, HDP Mardin Milletvekili Mithat Sancar ve CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 10.30/11.30/12.30/13.00/13.30/14.00)

EKONOMİ
-Türkiye cumhuriyet Merkez Bankası Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2016 yılı Mart ayına ilişkin İşgücü İstatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye İstatistik Kurumu, 2015 yılına ait Satınalma Gücü Paritesi (Geçici Sonuçlar) ve Satınalma Gücü Paritesi, Gıda, İçecekler ve Tütün verilerini açıklıyor. (Saat: 12.00)
-Maliye Bakanlığı, mayıs ayı bütçe gerçekleşmelerini duyuracak. (Saat:11:00)

SPOR
-Avrupa Futbol Şampiyonası'nın altıncı gününde B Grubu'nda Rusya-Slovakya, A Grubu'nda da Romanya-İsviçre ve Fransa-Arnavutluk maçları oynanacak. (Saat: 16:00-19:00-22:00)

-A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu ikinci maçında Kamerun ile karşı karşıya gelecek. (Saat: 21:30)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.