Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken akbank facebook İdlib akp Pandemi Akşener Kuşadası Belediyesi

Gündemde Bugün - 18 Haziran 2016 Cumartesi
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda, Burgazada Korveti’nin denize indirilmesi ve Kınalıada  Korveti’nin ilk kaynak törenine katılıyor. (Saat: 14.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda, Antik Çağdan 21. Yüzyıla Büyük İstanbul Tarihi Eseri Tanıtım Programı'na katılıyor. (Saat: 18.00)
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Sahili'nde, İstanbul yöneticileri ve il protokolü ile düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.47)
 
BAŞBAKAN YILDIRIM İSTANBUL VE İZMİR'DE
-Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda, Burgazada Korveti’nin denize indirilmesi ve Kınalıada  Korveti’nin ilk kaynak törenine katılıyor. (Saat: 14.00)
-Başbakan Yıldırım, İzmir Kaya Thermal Otel'de, şehit aileleri ile düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.46)
 
CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Steigenberger Hotel Maslak Sarıyer'de, Turizm Sektörünün Krizi ve Belediyelerimiz konulu toplantıya katılıyor ve toplantının ardından basın açıklamasında bulunuyor. (Saat: 15.00)

MHP’DE GÖZLER 19 HAZİRAN’DA
-MHP’de gözler Çağrı Heyeti’nin belirlediği 19 Haziran’da. Tüzük değişikliğinin yapılacağı kurultayda yeterli delege sayısına ulaşılırsa genel başkanlık seçimi yapılabilecek.
 
BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Valiliği tarafından düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.38)
 
BAKAN IŞIK İSTANBUL VE İZMİR'DE
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İstanbul Tersanesi Komutanlığı'nda, Burgazada Korveti’nin denize indirilmesi ve Kınalıada  Korveti’nin ilk kaynak törenine katılıyor. (Saat: 14.00)
-Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmir Kaya Thermal Otel'de, şehit aileleri ile düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 20.46)
 
BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, şehir hastanesinde incelemelerde bulunuyor, hal esnafı ile düzenlenen iftar programına katılıyor ve esnaf ziyareti gerçekleştiriyor. (Saat: 16.00/20.11/23.00)
 
BAKAN AĞBAL BAYBURT'TA
Maliye Bakanı Naci Ağbal, çeşitli ziyaretler ve programlara katılıyor. (Saat: 11.00-20.00)
 
BAKAN ÇELİK ADIYAMAN VE ŞANLIURFA'DA
-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, TPAO Toplantı Salonu'nda, Tarım Ortak Akıl Toplantısı'na katılıyor. (Saat: 11.30)
-Bakan Çelik, Şanlıurfa Rabia Meydanı'nda, partisinin il başkanlığı ile Haliliye Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği iftara katılıyor. (Saat: 19.56)
 
BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yahyalı ve Develi gençlik merkezlerinin açılışlarına ve Develi'de düzenlenen iftara katılıyor. (Saat: 17.00-19.00-20.16)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun, Yunanistan ziyareti kapsamında Başbakan Aleksis Çipras ve Dışişleri Bakanı Nikos Kocias ile bir araya gelecek, Midilli’deki göçmen kamplarını ziyaret edecek.
-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.
 
SPOR
-Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, günün ilk maçında E Grubu'nda Belçika-İrlanda , F Grubu'nda da İzlanda-Macaristan ve Portekiz-Avusturya maçları oynanacak. (Saat: 16.00-19.00-22.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.