Öne Çıkanlar sinema abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak

Gündemde Bugün-18 Şubat 2017 Cumartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ ve Malatya'da Toplu açılış törenlerine katılacak. (Saat:12.00-16.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım,
53. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansına katılacak. 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI
-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Avrupa Türk Konfederasyonunun başkanlığında, üye çatı kuruluşlarının yöneticilerini kabul edecek. (Saat:14.00)

BAŞBAKAN YARDIMCISI KURTULMUŞ İSTANBUL'DA
-Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Dostluk Derneğince Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenecek "Cumhurbaşkanlığı Sistemine Dostlarla Evet" programına, İktisadi Araştırmalar Vakfınca Grand Cevahir Otel'de gerçekleştirilecek "Yönetim Sistemi Değişikliğinin Türk Ekonomisine Etkileri" konferansına ve AK Parti Esenler İlçe Başkanlığınca Esenler Kültür Merkezi'nde referandum çalışmalarına başlanması dolayısıyla yapılacak programa katılacak. (Saat:09.30-11.00-19.30)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU MÜNİH'TE
-
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 53. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı çerçevesinde görüşmelere katılacak.

BAKAN AĞBAL ADANA'DA
-Maliye Bakanı Naci Ağbal, Valililği, AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret edecek, Adana Sanayi Odası'nda İş Adamları ile toplantıya katılacak ve AK Parti Adana Sandık Yönetimleri Toplantısına katılacak. (Saat:09.45-10.30-14.00-18.00)   

BAKAN IŞIK MÜNİH'TE
-
Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 53. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansı çerçevesinde ikili görüşmelerde bulunacak.

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan,
Mersin Valiliğini ziyaret edecek, Mersin yeni Arkeoloji Müzesi İnşaatında İncelemelerde bulunacak, Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyeleri ile buluşacak, Boğaziçi Üniversitesi Tarsus Gözlükule Kazılari Araştırma Merkezi Açılış Törenine katılacak ve Ak Parti Erdemli İlçe Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Meclis toplantısına katılacak. (Saat:10.00-10.30-11.15-14.00-20.00)

BAKAN ÖZLÜ KASTAMONU VE İZMİR'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü
, Kastamonu Sanayici Ve İş Adamları Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısına katılacak, Torbalı'da DB Tarımsal Enerji Fabrikasını, Torbalı Belediye Başkanlığını, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek ve İzmir Sanayici Ve İş Adamları İle Toplantı yapacak. (Saat:11.00-14.45-16.00-18.00-19.00) 

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,
Kayseri ve Bölge İllerin Basın Mensupları ile 'Bakanlık Faaliyetleri ve Güncel Gelişmeler Konulu' Toplantıya katılacak, Kayseri Şeker Fabrikası Çiftçi Eğitim Toplantısına ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Hayirseverlere Ödül Töreni'ne katılacak. (Saat:10.00-12.00-14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
53. Uluslararası Münih Güvenlik Konferansında, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence konuşma yapacak. 

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Antalyaspor-Kardemir Karabükspor, Medipol Başakşehir-Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor-Galatasaray maçları oynanacak. (Saat:13.30-16.00-19.00)
-Basketbolda İntegral Forex Türkiye Kupası yarı finalinde Banvit-Galatasaray Odeabank ve Pınar Karşıyaka-Anadolu Efes maçları oynanacak. (Saat:16.30-19.30)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.