Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB hizmet bugünün gündem başlıkları AİLE mardin trt ekonomik güven endeksi PENÇEKİLİT Operasyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Gündemde Bugün-2 Eylül 2016 Cuma
TÜRKİYE
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Pedro Agramunt ile ABD Büyükelçisi John R. Bass ile görüşecek. (Saat:11.00-13.00)

BAKAN ÇELİK SLOVAKYA'DA
AB Bakani ve Basmüzakereci Ömer Çelik, AB Gayriresmi Disisleri Bakanlari Toplantisi’na (Gymnich) katilmak üzere AB Dönem Baskani Slovakya’nin baskenti Bratislava’yi ziyaret edecek. AB Bakani ve Basmüzakereci Ömer Çelik, Slovakya Dönem Baskanligi tarafindan AB üye ve aday ülkelerin katilimiyla düzenlenecek aksam yemegine katilacak. AB Bakani ve Basmüzakereci Ömer Çelik Bratislava’daki programi kapsaminda ayrica, AB Dis Politika ve Güvenlik Politikasi Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Baskan Yardimcisi Federica Mogherini ve AB Komsuluk Politikasi ve Genisleme Müzakerelerinden sorumlu AB Komiseri Johannes Hahn ile ayri ayri görüsmelerde bulunacak.

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Basın Açıklaması ve Koordinasyon Toplantısı, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak, Valilik ve Belediye Başkmanlığı ziyaretlerinde bulunacak. (Saat: 15.00-17.00-18.00-18.30)

BAKAN ARSLAN AĞRI’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Valiliği ziyaret edecek ve Ağrılı İşadamları ve STK Temsilcileri ile Toplantı yapacak.
(Saat:11.30-13.00)
 
BAKAN ÖZLÜ SİİRT’TE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Sanayi ve İşadamları ile toplantı yapacak. (Saat:19.30)

BAKAN EROĞLU SİVAS'TA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Basın Açıklaması ve Koordinasyon Toplantısı, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtımı Merasimine katılacak, Valilik ve Belediye Başkmanlığı ziyaretlerinde bulunacak. (Saat: 15.00-17.00-18.00-18.30)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ TUNCELİ'DE
-Gençli̇k ve Spor Bakanı Aki̇f Çağatay Kılıç, AK Parti̇ "Gönül Köprüsü" projesi̇ kapsamında Samsun'un kardeş i̇li̇ Tunceli̇'yi̇ zi̇yaret edecek, i̇sti̇şarelerde bulunacak. (Saat:16.15)

BAKAN TÜFENKCİ MALATYA'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısına katılacak. (Saat:14.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, yoğunlaştırılmış müzakereler çerçevesinde ara bölgede bir araya gelecek. (Saat:10.00)
-Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Fransız-Alman Forumu"nda bir araya gelecek.

EKONOMİ
-TÜİK, 2016 yılı Girişimlerde Bilişim Teknolojileri Kullanım Araştırması sonuçlarını açıklayacak. (Saat:10.00)

KÜLTÜR-SANAT
-UNIQ İstanbul'un "Söyleyecek Sözü Olanlar Konserleri", UNIQ İstanbul Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleştirilecek "Özdemir Erdoğan ile İkinci Bahar" konseriyle başlayacak. (Saat:21.00)
 
GÜNCEL
-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, AK Parti Çatalca İlçe Başkanlığını ziyaret  edecek, Çatalca Sosyal Konutları anahtar teslimi ve İGDAŞ Yatırımları Temel atma törenine katılacak.

SPOR
-A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 5 Eylül Pazartesi günü Hırvatistan ile oynayacağı I Grubu ilk maçı için başkent Zagreb'e gidecek. (Saat:16.00)
-Beşiktaş Kulübü, yeni transferleri için, kulüp başkanı Fikret Orman'ın da katılımıyla Vodafone Arena'da toplu imza töreni düzenleyecek. (Saat:14.30)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.