Öne Çıkanlar ırak pkk cumhurbaşkanı erdoğan terörist fetö Asena ICBC) spk TarımGFE Cumhur İttifakı İsrail CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır

Gündemde Bugün-20 Nisan 2017 Perşembe
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’i ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca’yı, RT Çocuklarını, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:12.00-13.00-15.00-17.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binail Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek. (Saat:17.30)

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK ABD'DE
-Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ve G20 Oturumları çerçevesinde ABD'de bir dizi temaslarda bulunacak. Şimşek, Dünya Bankasının düzenlediği "Ülkeleri risksizleştirme: Büyüme için reformlar" başlıklı panele de katılacak. 


BAŞBAKAN YARDIMCISI KAYNAK ANKARA'DA
-Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Ankara Atatürk Kültür Merkezindeki Adıyaman Tanıtım Günleri açılış törenine katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN ZEYBEKCİ ANKARA'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,
"10 İl, 10 Ülke" hedef pazar çalışması kapsamında Ankara'da  gerçekleşecek olan Çin tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapacak. (Saat:13.30)   

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA
-Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara Atatürk Kültür Merkezindeki Adıyaman Tanıtım Günleri açılış törenine iştirak edecek. (Saat:12.00) 

BAKAN ÇAVUŞOĞLU İSTANBUL'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul'da düzenlenecek Türkiye-Orta Amerika Entegrasyon Sistemi (SICA) 2. Dışişleri Bakanları Forumuna katılacak. Çavuşoğlu, Forum kapsamında katılımcı ülkelerin dışişleri bakanları ve üst düzey temsilcileriyle görüşmelerde bulunacak. (Saat:09.30) 

BAKAN TÜFENKCİ İSTANBUL'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğinin (İHKİB) ödül törenine katılacak. (Saat.20.30)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP İstanbul Milletvekili Dursun çiçek basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:10.00-11.30-13.30)

TBMM KABUL, GÖRÜŞME VE DİĞER ETKİNLİKLER
-TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın'ın Milli Egemenlik Haftası Dolayısıyla Dünya Çocuklarını KabuL edecek. (Saat:17.30)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu, Nisan 
ayı tüketici güven endeksini ve Mart ayı yurt dışı ÜFE'sini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiadis Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede bir araya gelecek.
-
ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile bir araya gelecek.

GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Ağrı Valisi Musa Işın'ı ziyaret edecek, Kongre Kültür Merkezinde Ağrı'da Görev yapan Din Görevlileri ile bir araya gelecek ve İbrahim çeçen Üniversitesi'nde "
Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalıKutlu Doğum Haftası Ağrı Programına katılacak. (Saat:16.00-16.30-20.00)  
-
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, "Türk Hukukunda İstinaf Reformu Sonrası Yargıtayın Temyiz İncelemesinde Hukukilik Denetiminin Sınırları" sempozyumunun açılışına katılacak. (Saat.09.30)

SPOR
-UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçları oynanacak. Avrupa Kupalarında yoluna devam eden tek temsilcimiz Beşiktaş, Vodafone Arena'da Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla karşılaşacak. (Saat.22.05)
-Basketbol THY Avrupa Ligi play-off ikinci maçında Fenerbahçe, deplasmanda Yunanistan'ın Panathinaikos Superfoods takımıyla karşı karşıya gelecek.
(Saat:21.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.