Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler Cuma günü vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang YENİLDİ feribot seferleri iptal oldu Atom tedavisinden sonraki süreç nedir avcılar belediye başkanı handan toprak av tüfeği avea

Gündemde Bugün-24 Ocak 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Mozambik'te temaslarda bulunacak.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Cazibe Merkezleri Programı Başlangıç Lansmanına katılıyor ve Bosna Hersek Temsilciler Meclisi Başkanı Şefik Dzaferoviç ve Halklar Meclisi Başkanı Safet Softiç ile görüşüyor. (Saat: 10.30-14.00)
 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu'nun katledilişinin 24. Yıl dönümü sebebiyle eşi Güldal Mumcu'nun evini ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu ziyaretin ardından Uğur Mumcu Sokağı'nda düzenlenecek törene katılacak.  (Saat:13.00)
-Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de yayınlanan Teke Tek Programında Fatih Altaylı'nın konuğu olacak. (Saat:21.00)

BAKAN ÇELİK ANKARA'DA
-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Birleşik Krallık Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Lord Price ile bakanlıkta bir araya gelecek.
(Saat:15.00)

BAKAN ÖZHASEKİ ANTALYA'DA
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 
Antalya Rixos Sungate Hotel'de "Tapu ve Kadastro 2016 Yılı Faaliyetlerinin ve 2017 Hedeflerinin Değerlendirilmesi Çaliştayı'na katılacak. (Saat:10.30)
 
BAKAN ARSLAN ANKARA’DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Sheraton Otel’de  ASELSAN tarafından düzenlenen “5G ve Ötesi Teknolojileri Konferansı”nı katılacaktır. (Saat:09.00)
 
TBMM BASIN TOPLANTISI
-CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan Basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.30)
 
EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu 2016 yılı Aralık ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıklıyor. (Saat: 10.00)
-Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını açıklıyor. (Saat: 14.00)

KÜLTÜR SANAT
-"İstiklalden İstikbale Kahramanmaraş 12 Şubat Destanı" filminin basın tanıtımı, Grand Cevahir Hotel'de yapılacak. (Saat:10.00)

SPOR
-Ziraat Türkiye Kupası gruplarında son hafta, 5 maçla başlayacak. Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Anagold 24 Erzincanspor'u konuk edecek.
(Saat:18.30)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.