Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist abd chp deprem İsrail mhp CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan konser 5 Nisan 2024 Gündem Özeti 5 Mart 2024 Salı Gündem Özeti 5 Mart 2024 Gündem Özeti

Gündemde Bugün-28 Ağustos 2016 Pazar
TÜRKİYE
-
Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.
-Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör tehditlerine karşı yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Acıları paylaşmak ve yaşanan acılara ortak olmak amacıyla Gaziantep'te ziyaretlerde bulunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep Valiliği'ni, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı Ziyaret edecek ve Birlik Beraberlik ve Kardeşlik mitingine katılacak. (Saat:14.00-15.00-17.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çırağan Sarayı’nda Bahreyn Kralı Shaikh Hamad Bin İsa Al Khalifa ile görüşüyor. (Saat:12.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI
-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Eğitim Çalıştayı'na katılacak. (Saat:12.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU YUNANİSTAN'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias’ın davetine icabetle, Girit/Yunanistan’a gayrıresmi bir ziyarette bulunacak.

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kapuzbaşı Şelalesinde İncelemelerde bulunacak, Valiliği Ziyaret edecek ve basın açıklaması yapacak, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını ziyaret, Koordinasyon Toplantısına katılacak, DSİ Tesisleri Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifikaları Dağıtım Merasimine katılacak ve Kayseri AK Parti İl Başkanlığı'nı Ziyaret ederek prdgramını tamamlayacak. (Saat: 10.45-12.00-12.45-13.15-14.30-16.30)

BAKAN ELVAN MERSİN'DE
-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Adana'da bazı etkinliklerde bulunduktan sonra Mersin'e geçecek. Bakan Elvan, Bozyazı İlçe Teşkilatına ziyarette bulunacak, Bozyazı İlçesi muhtarlar toplantısına katılacak. Anamur İlçe Teşkilatını, Anamur Ticaret Odasını ve Anamur-Abanoz Yaylasını ziyaret edecek. Anamur Muhtarlar Toplantısına katılacak. (Saat:10-30-11.00-14.00-16.00-17.00-14.30)  

BAKAN TÜFENKCİ AKSARAY'DA
-Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Valiliği, AK Parti il başkanlığını, Belediyeyi ziyaret edecek ve Aksaray Ticaret Borsası açılışına katılacak.
(Saat:10.30-11.00-11.30-15.00)

EKONOMİ
-Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, birlik genel merkezinde kurbanlık fiyatlarını, kurbanlık hayvan varlığını ve üretici beklentilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Slovenya Dışişleri Bakanı Miroslav Lajcak ve Somali Dışişleri Bakanı Ali Şiri, Mısırlı mevkidaşı Samih Şükrü ile Kahire'de bir araya gelecek.
-Hollanda Dışişleri Bakanı Bert Koenders, beraberinde bir heyetle, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Hollanda Hükümetinin Türkiye ile dayanışmasını göstermek üzere Türkiye’ye bir çalışma ziyareti gerçekleştiriyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor. Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor-Medipol Başakşehir, Kardemir Karabükspor-Çaykur Rizespor, Fenerbahçe-Kayserispor ve Osmanlıspor-Gençlerbirliği maçları oynanacak. (Saat:19.30-19.30-21.45-21.45)
-A Milli Futbol Takımı, Rusya ile oynayacağı hazırlık maçı için Antalya'da toplanacak ve ilk antrenmanını otelin tesislerinde yapacak. (Saat:15.00-19.00)
-Dünya Etnospor Konfederasyonunun Küçükçekmece'de düzenlediği Etnospor Kültür Festivali sona erecek. (Saat:09.00-22.00)
-TFF 1. Lig'in 2. haftası, Sivasspor-Mersin İdmanyurdu, Giresunspor-Balıkesirspor, Yeni Malatyaspor-Samsunspor ve Göztepe-Altınordu maçlarıyla sona erecek.(Saat:19.30-19.30-21.45-21.45)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.