Öne Çıkanlar ırak terörist pkk cumhurbaşkanı erdoğan fetö Asena ICBC) TarımGFE spk tsk İsrail Cumhur İttifakı

Gündemde Bugün-30 Ocak 2017 Pazartesi
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Türkiye ile Rusya'nın girişimiyle Suriye'de taraflar arasında ilan edilen ateşkesin uygulama süreci ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ NEW YORK'TA

-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ABD'nin New York kentinde, BM 6. EKOSOK Gençlik Forumu ve Bakanlar Yuvarlak Masa Toplantısı'na katılacak, Rusya Federasyonu'nun Gençlik Konularından Sorumlu Federal Ajansının Başkanı Alexei Palamarchuk ve BM Gençlik Özel Temsilcisi Ahmad Alhendawi ile görüşecek.

EKONOMİ
-TÜİK, ocak ayına ilişkin Ekonomik Güven Endeksi'ni açıklayacak. (Saat:10.00)

GÜNCEL

-Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğrencisi İsa Kör, terör saldırılarını proteste etmek ve farkındalık oluşturmak için İstanbul’dan başladığı "Teröre Hayır" yürüyüşünü Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde tamamlayacak. İsa Körİ Türkiye Büyük Millet Meclisi önünde yürüyüşü hakkında bir basın açıklamasında bulunacak. (Saat:10.00)
-Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Mısır'ın başkenti Kahire'de düzenlenecek Türk-Mısır İş Forumu'na katılacak.

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta Adanaspor-Kasımpaşaspor ve Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçlarıyla ktamamlanacak. (Saat:20.00-20.00)
-Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta TOFAŞ-Darüşşafaka Doğuş, Anadolu Efes-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakalarıyla sona erecek. 
(Saat:19.00-20.00)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.