Öne Çıkanlar palandöken gündem tbmm chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk milliyetçi hareket partisi çin kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi

Gündemde Bugün-30 Temmuz 2016 Cumartesi
TÜRKİYE
Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde  Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Mohammed Abdurrahman Al-Thani’yi Kabul edecek. (Saat: 15.30)

BAKAN ÖZHASEKİ KAYSERİ'DE
-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, partisinin il, ilçe ve belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleştiriyor, Melikgazi ve Kocasinan belediyelerinin kentsel dönüşüm temel atma törenine katılıyor, Hacılar Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi'ni açıyor. (Saat: 14.00-19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Al Sani Türkiye'yi ziyaret edecek.
-Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, ABD'li mevkidaşı John Kerry ve Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile bir araya gelecek

SPOR
- Galatasaray ile Manchester United, hazırlık maçında İsveç'te karşılaşacak. (Saat:20.30)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.