Öne Çıkanlar terörist İsrail fenerbahçe Opeth Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Liaoning Kuşadası Belediyesi Haberleri kültür ve turizm bakanlığı Anket Judas Priest Koronavirüs entube hasta sayısı Entube hasta sayısı

Havayolu Ulaşımı Durdurulan Ülkelere Gürcistan ve Azerbaycan'da Eklendi

Ülkemizdeki yeni tip coronavirus tedbirleri kapsamında Türkiye’den Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, Avusturya, İsveç ve Hollanda’ya düzenlenen uçuşlar 14 Mart 2020 tarihi saat 08:00’den, Azerbaycan ve Gürcistan ile 24:00’den itibaren 17 Nisan 2020 tarihine kadar askıya alındı. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Ülkemizdeki yeni tip coronavirus tedbirleri kapsamında Türkiye’den Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, Avusturya, İsveç ve Hollanda’ya düzenlenen uçuşlar 14 Mart 2020 tarihi saat 08:00’den, Azerbaycan ve Gürcistan ile 24:00’den itibaren 17 Nisan 2020 tarihine kadar askıya alınmıştır.

Ancak turistik amaçlı olarak yurtdışına çıkmış veya yurtdışında öğrenci olarak okuyan vatandaşlarımız, 17 Mart 2020 tarihi lokal saat 24.00’a kadar 14 günlük karantina şartı ile Türkiye’ye girişi yapabilecektir." denildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.