Öne Çıkanlar Hakkari AİLE Hadise deprem terör palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

İpsala’da 163 Kilogram 637 Gram Esrar Ele Geçirildi

İpsala Gümrük Kapısında gerçekleştirilen operasyonda 163 kilogram 637 gram esrar ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Gümrük Muhafaza ekiplerince uyuşturucu kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında Türkiye’ye giriş yapmak üzere İpsala Gümrük Sahasına gelen bir tır boş olmasına rağmen şüpheli görülerek x-ray taramasına yönlendirildi. Yapılan tarama sonucu aracın bazı bölümlerinde şüpheli yoğunluk tespit edilmesi üzerine Narkotik dedektör köpekleri eşliğinde yapılan aramada, köpeklerin dorsenin tahta bariyerlerine tepki vermesi üzerine aracın sağ ve sol yan duvarlarında bulunan korkuluklar söküldü. Yapılan inceleme sonucu korkulukların iç kısımlarında beş farklı bölüme gizlenmiş toplam 320 pakette 163 kilogram 637 gram uyuşturucu tespit edildi.

Analiz sonucunda skunk tipi esrar olduğu anlaşılan uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 4 milyon lira olduğu belirlendi. Konu ile ilgili araç sürücüsü gözaltına alınırken, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediliyor."    

Anahtar Kelimeler:
Ticaret Bakanlığı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.