Öne Çıkanlar sinema Paribu Cineverse vizyona girecek yeni filmler Cuma günü vizyona girecek yeni filmler türk telekom Aubameyang rus kosgeb Patent İş Birliği Antlaşması av tüfeği atv türkiye

İstanbul Valiliği: Ölü Sayısı 41'e Yükseldi

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, Atatürk Havalimanı’nda hayatını kaybedenlerin sayısı 41’e yükseldi.

Yapılan açıklamada hayatını kaybedenlerden 37 kişinin kimliğinin tespit edildiği, bunlardan 10’unun yabancı uyruklu, 3’ünün ise çifte vatandaş olduğu belirtildi.
Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, hayatlarını kaybeden 19 kişi yakınlarına tespit edildi. Hastanede yaralı olarak bulunan 239 kişiden 109’u taburcu edildi, 130 kişinin tedavilerine devam ediliyor.

Açıklamada, “Menfur saldırı ve faillerine yönelik detaylı inceleme çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Bu haince saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.