Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan abd bugünün gündemi gündem özeti AİLE gündem başlıkları ırak Pandemi galatasaray suriye vakıfbank İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Kılıçdaroğlu: “Peki Fatura Kime Çıkacak? Tabiki Vatandaşa…”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “1 milyon 385 bin esnafa 4 milyar 625 milyon lira ödenecek. Parayı nereden karşılayacaklar? Bunun için oturup düşündüler. Hazine tam takır, 128 milyar $ da gitti. IBAN da atamadılar. Şimdi en çok tüketilen ürünlere zam yaptılar. Benzine, Mazota, LPG’ye gelen zamların sorumlusu Erdoğan’dır. Bununla birlikte yakın zamanda taksiye, dolmuşa, nakliyeye zam gelecektir. Peki fatura kime çıkacak? Tabiki vatandaşa…” dedi. 

Partisinin Grup toplantısında konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, oturdu kocasıyla şirket kurdu. Kendi bakanlığına kendi şirketinden dezenfektan aldı. Ortaya çıkınca 'ucuza aldık' dedi. Sonra pahalı aldığı ortaya çıkınca cevap veremediler. Bununla mafya düzeni arasında ne fark var?" dedi. 

"Böyle bir rezalet ülke tarihinde görülmemiştir?"

Mafya düzeni ile bu düzen arasında ne fark var diyen Kılıçdaroğlu, "Araştırma önergesi verdik, AKP ve MHP Milletvekilleri hayır araştıramazsınız dedi! Yolsuzluğun, hırsızlığın araştırılmadığı bir Meclis olabilir mi? Parlamento, hırsızları koruyan organa dönüştürülebilir mi? TBMM ne zamandan beri hırsızlardan, mafyadan yana tavır aldı? Böyle bir rezalet ülke tarihinde görülmemiştir? 'Dokunmayacaksınız, araştırmayacaksınız' diyorlar, niçin? 'Hırsızlık yaptı' diyorlar." dedi. 

"Saray'da Bizans entrikaları var"

Memleket yangın yeri. Saray'a göre her şey güllük gülistanlık diyen Kılıçdaroğlu, "Ağzını açıp tek laf etmiyor. Mafyadan izin alacak. Konuşursam benim sırlarım da ortaya çıkar mı diye korkuyor. Saray'da Bizans entrikaları var. Tam bir rezalet. Mafya, yer altı örgütleri oturup çarşaf çarşaf açıklamalar yapıyor. Herkes dikkatle dinliyor, çünkü devlet saydam olmadığı için." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.