Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları galatasaray yunanistan

Milli Savunma Bakanı Akar'dan "Kurban Bayramı" Mesajı

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Toplumların kültürel zenginlik kaynakları olan bayramlar, bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak güçlü bir toplumsal yapının oluşmasını sağlamakta ve millet olma bilincini kuvvetlendirmektedir." dedi. 

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Akar'ın mesajı şöyle; 

"Değerli Silah ve Mesai Arkadaşlarım,

Millî ve manevi değerlerimizin coşkuyla yaşandığı müstesna günlerden olan bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Toplumların kültürel zenginlik kaynakları olan bayramlar, bireyleri ortak duygu ve düşüncelerde buluşturarak güçlü bir toplumsal yapının oluşmasını sağlamakta ve millet olma bilincini kuvvetlendirmektedir.

Seksen beş milyon vatandaşımızın bayramların getirdiği huzur ve kardeşlik ikliminde, güven içinde yaşaması için Millî Savunma Bakanlığının tüm mensupları üzerine düşen görev ve sorumlulukları büyük bir gayretle yerine getirmeye çalışmaktadır.

Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetleri de asil milletimizin sevgisi, güveni ve duası ile,

- Her türlü arazi ve iklim şartlarında “Hudut namustur.” anlayışıyla vatanımızı korumakta,

- “Ölürsem şehit, kalırsam gazi…” düsturuyla yurt içinde ve sınır ötesinde terörle mücadele etmekte,

- Denizlerimizdeki ve semalarımızdaki hak, alaka ve menfaatlerimizi azim ve kararlılıkla korumaktadır.

- Kahraman ordumuz aynı zamanda üstlendiği görevlerle dost, kardeş ve müttefik ülkelerin yanında yer almakta ve bölgesel/küresel barış ve istikrara da katkı sağlamaktadır.

Millî, manevi ve mesleki değerlerimizden aldığınız ilhamla tüm bu görevlerin başarıyla icra edilmesinde, siz silah ve mesai arkadaşlarımın ortaya koyduğu fedakârlık ve kahramanlık her türlü takdirin üzerindedir.

Bu güzel bayram günü vesilesiyle Sultan Alparslan’dan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve bugüne kadar bin yıldır bize vatan olan bu topraklarda bu günlere, bu seviyelere gelmemizde emeği geçen, katkı sağlayan bütün devlet büyüklerimizi, komutanlarımızı, emeği geçen herkesi saygı ve şükranla anıyorum.

Aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi ve Millî Savunma Bakanlığının asker, sivil tüm mensuplarını bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor, onlara saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Tüm mensuplarımızın, emeklilerimizin, kahraman gazilerimizin ve ailelerinin, aziz şehitlerimizin değerli aile bireylerinin yanı sıra özellikle bu bayram gününde aile ve sevdiklerinden uzakta büyük fedakârlıklarla görevlerini ifa eden kahraman mesai ve silah arkadaşlarımın Kurban Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor; kendilerine sağlık ve esenlikler ile kazasız belasız, başarılı görevler diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.