Öne Çıkanlar abd cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan gündem özeti AİLE ırak Pandemi gündem başlıkları galatasaray suriye

MSB: Suriye ve Yunanistan Sınırlarında 8'i FETÖ'cü, 1’i PKK/KCK/PYD/YPG'li 16 Kişi Yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Yunanistan’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla girmeye çalışan 8’inin FETÖ, 1’inin PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu 16 şahısın yakalandığını duyurdu. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Suriye ve Yunanistan’dan ülkemize, ülkemizden de Yunanistan’a yasa dışı yollarla girmeye çalışan 16 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 8’inin FETÖ, 1’inin PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.