Öne Çıkanlar Covid19 ANTALYA Kovid19 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istanbul COVID19 aşısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Çin Ticaret Bakanlığı KPSS enflasyon

Mustafa Koç ve Badem Su Altında Buluştu

Geçtiğimiz ocak ayında hayatını kaybeden iş adamı Mustafa Koç anısına Bodrum’da su altına anıt yerleştirildi.
Denizlere yaptığı katkılarla da tanına Mustafa Koç bundan on yıl önce Didim’de yaralı bulunan fok Badem’in tedavisini üstlenmişti. Dalgıç dostları tarafından ikisinin bağlılığını gösteren anıt, su altına yerleştirildi.
 
Deepist Dalış Merkezi tarafından gerçekleştirilen törene annesi Çiğdem Simavi, babası Rahmi Koç ile kardeşleri Ömer ve Ali Koç, eşi Caroline, kızları Esra ve Aylin Koç ile Mustafa Koç’un dalgıç dostları da katıldı. Törenle su altına indirilen anıt, heykeltıraş Kağan Buğra Hanoğlu’nun imzasını taşıyor.

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Koç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.