O Paşa'dan "Açık Ve Net": İhmal Falan Yok, Devlet Yunan-PKK Terörüyle Karşı Karşıya

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı yangınlara ilişkin flaş açıklama yaptı, "İhmal falan yok, devlet Yunan-PKK terörüyle karşı karşıya" dedi.



TVNET canlı yayınına konuk olan Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Anadolu'nun pek çok şehrinde çıkan orman yangınlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yangınların rastlantı veya ihmal sonucu çıkmadığını dile getiren Yaycı, "Burada bir kasıt var. Devlet ciddi bir Yunan-PKK terörüyle karşı karşıyadır" dedi.

Bazı liderler mesajlarında yangınların sabotaj olup olmadığı yönündeki tereddütünü dile getirir ve "Yangınların sabotaj olup olmadığını devlet bulacak" derken Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, Türkiye'nin son yangınlarla bir Yunan-PKK terör işbirliğiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.

Yangının çıktığı yerlerin ülkenin en verimli toprakları olduğuna dikkat çeken Yaycı, "Bu bölgelerdeki yangın rastlantı sonucu veya herhangi bir ihmal ile çıkmış değil, burada kasıt var. Devlet ciddi bir Yunan-PKK terörüyle karşı karşıyadır" dedi.

Türkiye'de aynı anda çıkan onlarca yangının "tesadüf" olasılığına kapı aralayan Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı "Şimdi de Marmaris’ten yangın haberleri geliyor. Bu bir sabotaj mı, devlet bunu mutlaka tespit edecektir" şeklindeki açıklama tepki çekmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.