Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi gündem özeti galatasaray abd çin chp pkk Koronavirüs terörist suriye tesk genel başkanı bendevi palandöken

OHAL’in Uzatılma Kararı Resmi Gazete’de Yayımlandı

Olağanüstü Hal uygulaması, ülke genelinde devam etmekte olan olağanüstü hal sebebiyle 19 Ekim Çarşamba günü saat 01.00’den itibaren geçerli olmak üzere 3 ay süre ile uzatıldı.

Olağanüstü Halin Uzatılmasına İlişkin Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Anayasanın “120’nci maddesi ile 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu’nun 3’üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendine” göre, ülke genelinde devam etmekte olan olağanüstü hal, 19 Ekim Çarşamba günü saat 01.00’den itibaren geçerli olmak üzere 3 ay süre ile uzatıldı. Bakanlar Kurulunca 5 Ekim’de alınan Karar, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunun 11 Ekim 2016 tarihli 5’inci Birleşiminde onaylandı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.