Öne Çıkanlar sinema abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Paribu Cineverse Cuma günü vizyona girecek yeni filmler vizyona girecek yeni filmler Pandemi Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediye başkanı soner çetin AİLE ırak

Orgeneral Akar: TSK Terörle ‘Ölürsem Şehit, Kalırsam Gazi’ Anlayışıyla Mücadele Ediyor

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı karargâhını ziyaret ederek, askerlere seslendi. Akar, TSK’nın her bir ferdinin vatanın ve milletin güvenlik ve bütünlüğü için “ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla terörle mücadelede büyük kahramanlık ve fedakârlık gösterdiğini belirtti. Orgeneral Akar, başta PKK terör örgütü olmak üzere, tüm terör örgütleriyle mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edildiğini, terörle mücadelenin en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan bilgilendirmeye göre, Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile Şırnak’ta icra edilen şehit uğurlama töreni sonrasında 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı karargâhını ziyaret etti.
Ziyareti sırasında askerlere hitap eden Orgeneral Akar, elim helikopter kazasında hayatlarını kaybeden şehitleri andı, TSK’nın her bir ferdinin vatanın ve milletin güvenlik ve bütünlüğü için “ölürsem şehit, kalırsam gazi” anlayışıyla terörle mücadelede büyük kahramanlık ve fedakârlık gösterdiğini belirtti.

TERÖRLE MÜCADELE SON TERÖRİST ETKİSİZ HÂLE GETİRİLİNCEYE KADAR SÜRECEK
Orgeneral Akar, devletin ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şehit ve gazilerine bir aile samimiyetiyle ve büyük bir onurla sahip çıktığını, başta PKK terör örgütü olmak üzere, tüm terör örgütleriyle mücadeleye azim ve kararlılıkla devam edildiğini, bölge halkının zarar görmemesi için her türlü dikkat ve duyarlılığın gösterildiğini kaydetti. Orgeneral Akar, terörle mücadelenin en son terörist etkisiz hâle getirilinceye kadar aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.
Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet Şenoba civarındaki kaza-kırım mevkiine giderek incelemelerde bulundu ve daha sonra bölgeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.