Öne Çıkanlar Hakkari AİLE terör Hadise deprem palandöken bugünün gündemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan abd başbakan binali yıldırım milli savunma bakanlığı gündem özeti

PÜİS Genel Başkanı Okumuş: Elazığ Ve Bitlis'teki Terör Saldırılarını Lanetledi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, Elazığ ve Bitlis'teki hain terör saldırılarını lanetleyen bir açıklama yaptı..
Genel Başkan Okumuş, açıklamasında şunları söyledi:
“Bugün Elazığ ve Bitlis’te hain terör örgütünün yaptığı kalleş saldırıları şiddet ve nefretle kınıyor ve lanetliyorum. Hain saldırıda şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.
Uzun zamandır Ülkemiz topyekûn bir terör saldırıları altındadır. Ancak Türkiye büyük bir devlettir. Hiçbir zaman teröre, teröriste teslim olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır. Hükümetimizin yürüttüğü kararlı mücadelenin terörün kökünü kazıyacağına inanıyoruz. Millet olarak hepimiz birlik ve beraberlik içinde hükümetimizin teröre karşı yürüttüğü bu mücadeleye destek vermeliyiz. PÜİS olarak bu konuda üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız.” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.