Öne Çıkanlar deprem İdlib bugünün gündemi zam Dünyanın en kurak şehirleri Yalovada hava durumu deniz naki chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Wishbone Ash 3 Nisan 2024 Çarşamba Gündemi Da Vinci Robotik Cerrahi Yöntemi Dış Borç Stoku

Şehit ve Gazilere Bir Destek de TBMM'den

Başbakanlık tarafından yapılan, demokrasi şehit ve gazilerine yardım kampanyasına TBMM de destek verdi. Milletvekillerine gönderilen yazıda, isteyen vekillerin belirtilen hesap numaralarına uygun göreceği miktarda yardımda bulunabileceği belirtildi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman imzasıyla milletvekillerine gönderilen “yardım kampanyası” duyurulu yazıda, 25 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan genelge ile 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan silahlı darbe teşebbüsü sonrasında, Başbakanlıkça belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanmak üzere 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Konu ile ilgili açılan banka hesaplarının genelge ekinde belirtildiği ifade edilen yazıda, “İsteyen milletvekillerimizin ekte belirtilen hesap numaralarına uygun göreceği miktarda yardımda bulunmaları hususunda bilgilerini rica ederim” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.