Öne Çıkanlar fenerbahçe Ercan Resulov Peugeot Motorcycles enflasyon yunanistan 2023 Spor Ödülleri Töreni EyeBrand 26 Nisan 2024 Cuma Gündemi Jeotermal Santral Şeytanla Bir Gecenin konusu ne 30 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Şemdinli'de 17 Terörist Öldürüldü

Hakkari Şemdinli’de bir üs bölgesine saldırı hazırlığında olan bölücü terör örgütü mensuplarının tespit edilmesi üzerine sağlanan temas sonrası çıkan çatışmada 17 bölücü terör örgütü mensubu terörist öldürüldü.

TSK açıklamasına göre dün meydana gelen olay sonrası bölgede yapılan aramada dört Kalaşnikof piyade tüfeği, dolu 14 Kalaşnikof şarjörü, 13 el bombası, iki RPG-7 mühimmatı, 23 adet Dragunov keskin nişancı tüfeği mermisi ve çok sayıda, çeşitli yaşam malzemesi ele geçti.

Van / Başkale’de bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce karayoluna önceden yerleştirildiği tespit edilen 1 el yapımı patlayıcının imha edilmesi esnasında bölgede bulunan bölücü terör örgütü mensubu teröristler ile çıkan çatışmada biri kadın iki bölücü terörist öldürüldü, iki Kalaşnikof piyade tüfeği, 214 adet fişeği, 10 şarjör, bir kamera, bir el dürbünü ve bir gece görüş dürbünü ele geçirildi.

Şırnak’ta bölücü terör örgütünden kaçan bir terörist güvenlik güçlerine teslim oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.