Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist abd chp tesk genel başkanı bendevi palandöken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli rusya deprem cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin İsrail CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

TBMM Başkanı Kahraman'dan Bayram Mesajı

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan TBMM Başkanı İsmail Kahraman,  bayramların, milletçe dayanışma ve yardımlaşmaya vesile olan hayırlı ve bereketli zamanlar olduğunu belirtti.

Barış ve huzur içinde yaşamanın, devlet ve millet olarak güçlü olmaya bağlı olduğunu söyleyen Kahraman, “Güçlü olmak için de öncelikle birlik, beraberlik, dostluk ve dayanışma duygularını canlı tutmamız gerektiğinin farkındayız” dedi.

Bayramları, birlik ve beraberliğin geliştirilmesine olan katkısı bakımından en önemli güç kaynaklarından birisi olduğunun altını çizen Kahraman, bunun hiçbir zaman unutmaması gerektiğini belirtti.  Kahraman, “Biz güçlü olursak, ülke içinde birlik ve beraberliği canlı tutarsak, farklı coğrafyalarda yaşayıp da aklı ve gönlü bizimle olanların bayram coşkusunu daha derinden yaşamaları mümkün olacaktır” ifadeleriyle sözlerine devam etti.

Bayramın güzel ve parlak günlerinin gelmesine neden olması temennisi bildiren Kahraman, şunları kaydetti:

“Huzurlu, endişesiz, sükunet ve güven içinde bir bayram geçirmemize vesile olan askerimize, polisimize ve köy korucularımıza verdikleri fedakârca mücadeleden dolayı minnetlerimi özellikle ifade ediyorum. Şehitlerimize rahmet diliyorum. Ayrıca bu bayramın, sorunları çözme ve badirelerle başa çıkma mücadelesiyle geçmiş olan sıkıntılı yılların ardından, ülkemiz ve İslam dünyası için güzel ve parlak günlerin gelmesine vesile olmasını Allah-u Teala'dan niyaz ediyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.