Öne Çıkanlar berlin Metina filistin ırak yök Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Çetin Düz Kimdir Koronavirüs Zeytin Dalı Harekatı Çin Dışişleri Bakanlığı CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan atlasglobal

Türk-Rus Askerler Birlikte Görev Yapacak

TSK unsurlarının Avrupa Güvenlik ve İş Birliği Teşkilatı bünyesinde icra ettiği görevler temmuz ayında da devam ediyor. Türk ve Rus askerler bu kez bir Türk uçağında bir araya gelerek görev yapacak.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye Açık Semalar Antlaşması (ASA) kapsamında, 11-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında Rusya Federasyonu üzerinde, İtalya ile müşterek bir gözlem uçuşu icra edecek.

Türk ASA gözlem uçağı ile yapılacak gözlem uçuşunda, Türk ve İtalyan askeri uzmanlara Rusya Federasyonu yetkilileri refakat edecek.

ASA gözlem ekibi, gözlem uçuşu ve görev sonu çalışmalarını tamamladıktan sonra 15 Temmuz’da günü yurda dönecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.