Öne Çıkanlar sakarya KİLİS Burteçin Zoga Yiğitler kamyon 03 va 460 süleyman aybey Esigaralarda çocukları bekleyen en büyük tehlike nedir öğrenci trafik dinlenme tesisleri etkili kar yağışı

Türk Telekom: Birçoğu Geçmiş Yıllarda Şirketimizden Ayrılmıştır

Türk Telekom, “Tutuklanan kişilerin hiçbiri, gözaltına alındıkları tarihte Türk Telekom çalışanı değildir ve birçoğu geçmiş yıllarda şirketimizden ayrılmışlardır” açıklamasında bulundu.
 
Türk Telekom basında yer alan “FETÖ yapılanması soruşturması kapsamında 37 kişinin tutuklanması” konusundaki haberlerle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, terörle mücadelede devletle iş birliği içinde çalışmaya devam edildiği vurgulanırken, “Tutuklanan kişilerin hiçbiri, gözaltına alındıkları tarihte Türk Telekom çalışanı değildir ve birçoğu geçmiş yıllarda şirketimizden ayrılmışlardır” ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.