Öne Çıkanlar sakarya Yiğitler IMF Başkanı Kristalina Georgieva Burteçin Zoga Nezih İlter Karaman KİLİS Esigaralarda çocukları bekleyen en büyük tehlike nedir Esigaraların sağlık boyutunda zararları nelerdir Esigara salgınının boyutu nedir Elektronik sigaranın zararları Elektronik sigaralar Gündemde Bugün14 Mart 2024 Perşembe

Türk Telekom'dan 10 Milyon TL Bağış

Türk Telekom, 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan ve hayatını kaybedenlerin yakınları için 10 Milyon TL bağış yaptı.
 
Türk Telekom, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi sonrasında yaralanan ve hayatını kaybedenlerin yakınları için ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL bağışta bulunurken, ayrıca 34 bin çalışanının da bu kampanyaya gönüllü olarak destek verdiğini açıkladı.
 
34 Bin Kişilik Türk Telekom Gönüllüler Topluluğu Da Seferber Oldu
 
Türk Telekom’un 34 bin çalışanı da, darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden vatandaşların yakınları ve yaralananlar için 15 Temmuz Dayanışma SMS kampanyasına bağışta bulundu. Ayrıca yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom içinde desteklerin artarak devam etmesini sağlamak üzere Türk Telekom Gönüllüler Topluluğu oluşturuldu.
 
“Şehitlerimizin Geride Bıraktıkları Çocuklarını Ve Yakınlarını Emanetimiz Olarak Kabul Edeceğiz”
 
Türk Telekom Genel Müdürü Rami Aslan, “Korkunç darbe girişimi gecesi demokrasi mücadelesi yolunda şehit vermiş ve binaları işgale uğramış bir şirket olarak Başbakanlığımız tarafından başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL’lik bağışta bulunarak bir nebze de olsa şehitlerimizin yakınlarına destek olmayı arzu ediyoruz. Türk Telekom olarak, 34 bin çalışanımızın katkılarıyla, şehitlerimizin hatıralarını yaşatmakla kalmayıp geride bıraktıkları çocuklarını ve yakınlarını emanetimiz olarak kabul edecek ve her zaman kendilerine destek olacağız” açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.