Öne Çıkanlar rusya abd terörist MSB bugünün gündem başlıkları AİLE mardin hizmet trt ekonomik güven endeksi Kuşadası Belediyesi ATO Başkanı Gürsel Baran

Türkiye Barolar Birliği ve Baro Başkanları Meclis’i Ziyaret Edecek

Türkiye Barolar Birliği ve 79 Baro Başkanı, yarın 15 Temmuz akşamı saldırıya maruz kalan Meclis’e giderek, Meclis Başkanına geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak.

Çanakkale Barosundan yapılan açıklamada, 79 Baro ve Türkiye Barolar Birliği’nin 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü, demokrasinin yanında olduklarını bir kez daha göstermek amacıyla Meclis’i ziyaret edeceği bildirildi. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Türkiye Cumhuriyetini hedef alan darbe girişimine, Çanakkale Barosu dahil 79 Baro ve Türkiye Barolar Birliği darbenin karşısında, demokrasinin yanında olduklarını ilk dakikalarda kamuoyuna ilan etmişti.

Bunu bir kez daha ve en güçlü şekilde göstermek amacıyla; 20 Temmuz 2016 Çarşamba günü TBB Başkanı ve Baro Başkanları hep birlikte, darbeye teşebbüs eden cuntacıların bombalamaya cüret ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek TBMM Başkanına bombalı saldırı ve darbe girişimi nedeniyle geçmiş olsun ziyaretinde bulunacaklar.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.