Öne Çıkanlar galatasaray ak parti istanbul ihracat AB imf azerbaycan iran sakarya nato ukrayna oy

“Zorluk Çekeceğiz Ama Güçlünün Hukukunun Yerini Haklının Hukuku Mutlaka Alacaktır”

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, “Şunu dost ve düşman herkes bilsin, paramız üzerinden ekonomimiz üzerinden yapılan operasyonlar, kurulan oyunlar mutlaka bozulacaktır. Zorluk çekeceğiz ama güçlünün hukukunun yerini haklının hukuku mutlaka alacaktır” dedi.

TBMM Başkanı Yıldırım, 737’nci Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Yıldırım, ekonomideki dalgalanmaya ilişkin, “Şunu dost ve düşman herkes bilsin, paramız üzerinden ekonomimiz üzerinden yapılan operasyonlar, kurulan oyunlar mutlaka bozulacaktır. Zorluk çekeceğiz ama güçlünün hukukunun yerini haklının hukuku mutlaka alacaktır” değerlendirmesinde bulundu.

“İZMİR’İN KURTULUŞ GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümüne de değinen Yıldırım, “Bugün 9 Eylül, güzel İzmir’in, Kurtuluş mücadelemizin zaferle sonuçlanması neticesinde kurtuluş günüdür aynı zamanda. İzmir’in Kurtuluş gününü de kutluyorum. Ülkemiz için, geleceğimiz için canını seve seve veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

“SURİYE’DE BARIŞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Türkiye’nin milli gelirine oranla en fazla insani yardım yapan ülke olduğunu söyleyen TBMM Başkanı Yıldırım, “Dünyanın neresinde bir mazlum varsa önce yardıma koşan Türk milletidir. Nerede ağlayan bir ana varsa boynu bükük bir çocuk varsa yanında olan yine biziz. Gönül, inanç coğrafyamızda mazlum milletler arasında herkese yardım ediyoruz. Suriye’de Irak’ta barışı tesis edip güven içinde yaşayacağı ortam için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Meclis’imiz, Hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz STK’larımız gece gündüz demeden bu istikamette çalışıyor” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.