Öne Çıkanlar türkiye fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner thy Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Bakırköy Belediye Başkanı’ndan İnayet Bedirhan’a Ziyaret

Cumhuriyetin ilk kadın avukatlarından 96 yaşındaki İnayet Bedirhan’ı evinde ziyaret eden Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Bakırköyümüzün yaşayan tarihi; çağdaş ve modern yüzü İnayet Bedirhan’ı sağlıklı ve zinde görmek beni çok mutlu etti” dedi. 

Başkan Kerimoğlu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bakırköyümüzün yaşayan tarihi; çağdaş ve modern yüzü İnayet Bedirhan’ı sağlıklı ve zinde görmek beni çok mutlu etti. 96 yaşına rağmen sağlığı ve dinçliği çok iyi. Türkiye Cumhuriyeti ve Bakırköy’de geçmişten günümüze yaşananları dün başından geçmiş gibi hatırlıyor. Kendisine; çocuklarıyla, torunlarıyla, torunlarının çocuklarıyla nice sağlıklı yıllar diliyorum.”



Bedirhan ise sağlıklı ve uzun yaşamanın formülünün, beslenmeye dikkat etmekten geçitiğini ayrıca doktor kontrollerini de erken tanı ve teşhis açısından aksatmadan düzenli yaptırdığını ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.