Öne Çıkanlar Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları mahmut tanal haberleri CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu eğitim gündem özeti ocak paris Sendikal Haklar Siyah Çay (Black Tea)

Bakırköy Belediyesi’nden Evde Sağlık Hizmeti

Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Evde Yardımcı Sağlık Hizmetleri Birimi, yılda 7 bin hastaya ücretsiz evde sağlık hizmeti veriyor.

Bakırköy Belediyesi Evde Yardımcı Sağlık Hizmetleri Biriminin yatalak ve evden çıkamayacak durumdaki hastalara ücretsiz evde sağlık hizmeti veriyor.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu bu hizmet kapsamında hastalara reçeteli pansuman, serum, enjeksiyon, kan alma ve muayene işlemleri yapıldığını belirterek, “Geçtiğimiz yıl Evde Yardımcı Sağlık Hizmetleri Birimimiz, yaklaşık 7 bin hastaya hizmet verdi. Birimimiz, yılın 365 günü hastalarımızın yanında oluyor. Bu hizmetten yararlanılabilmesi için hasta yakınlarının hastanın kimliği ile birimimize başvurması gerekmektedir” bilgisini verdi.

Öte yandan kendisi de uzman doktor olan Kerimoğlu da evde yardımcı sağlık hizmeti biriminin hasta ziyareti programına katılarak  71 yaşındaki Necmi Toktar ve 73 yaşındaki Verjin Özçin’in muayenelerini yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.