Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ

Başkan Acar: "750 Çalışanımıza, Gönülden Teşekkürü Birç Borç Bilirim"
Marmaris Belediye Meclisi Nisan Ayı olağan toplantısında, ikisi gündem dışı olmak üzere 14 gündem maddesi karara bağlandı. Toplantıda Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın 2016 yılı faaliyet raporu da oy çokluğu ile kabul edildi.

Oylamanın ardından söz alan Başkan Ali Acar, 2016 yılı faaliyetlerini şu sözlerle değerlendirdi;
Gerek idari, gerekse yapısal işlerde bir çok zorluğa rağmen görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki Marmaris kolay bir yer değil. Yönetimde 13. yılımızdayız. Şikayet mekanizması sonucu, asli görevlerimizin dışında mesai harcamak zorunda kaldığımız işler, değişen idari yapı nedeniyle bütçemizde meydana gelen daralma, büyükşehir yasasıyla birlikte bir çok konuda elimizin kolumuzun bağlı kalması, bunlar güncel olarak karşı karşıya kaldığımız sorunlar. Sorumluluğu olan merkezi yönetim, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri, odalar ve kentte yaşayan vatandaşların da tabi ki yönetim üzerinde çok etkisi var. Kolektif bir şekilde, olumlu bir yol haritasında birlik beraberlik içerisinde yönetim ve idare devam ederse sorunları en aza indirebilir ve daha büyük projelere imza atabiliriz.

Marmaris, özellikle iyileştirme çalışmalarından sonra, özel sektörün ve işletmelerin de bu değişime seyirci kalmayıp, kendilerini yenilemeleriyle daha da değer kazanmaya başladı. Bunun en güzel göstergesi gayrimenkullerin değer kazanmış olması. Daha iyisi de olmalı ve olacaktır. 
Bizler kamusal alanlarda iyileştirme çalışması yapıyoruz ama, bir apartmanın, işyerinin çevresi, bahçesi, en basitinden boyası Marmaris’e yakışmayan tablolarla karşı karşıya kalıyoruz. Buradan tüm Marmaris yaşayanlarını bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum. Bu konuda herkesten destek bekliyorum. 
Yapılan çalışmalar sadece biz seçilmiş yönetimin, sizler meclis üyelerinin mesaisiyle gerçekleşmiyor. Mutfakta çalışan tüm birimlerimizde toplam 750 personelimiz, Marmaris’in büyüyen coğrafyasında, imar uygulamaları, park ve bahçeler, temizlik, idari işlerle ilgili vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmek için çalışıyor. Ben A’dan Z’ye hepsine, başta birim amirleri, yardımcıları ve tüm hizmet eden kardeşlerimize teşekkürlerimizi, minnetlerimizi sunuyorum.

Bizler seçimle geldik, ama ekmek parası için mesai kavramı gözetmeden çalışan, büyük özveri gösteren, yapılan güzel işlerin asıl sahipleri, tüm emekçi kardeşlerimi alkışlamak istiyorum. Faaliyet raporumuz onaylandı, katkı koyan herkese tekrar teşekkür ediyorum.”
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.