Öne Çıkanlar tüik Kuafu1 deprem türkiye abd İdlib zam Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı bugünün gündemi Devrim Özder Akın Yalovada hava durumu Dünyanın en kurak şehirleri

Bulgaristan Milletvekilleri Başkan Kesimoğlu'nu Ziyaret Etti

Bulgaristan Kırcali ve Şümen Milletvekilleri, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete Kırcali Milletvekili Şaban Ali Ahmet, Şümen Milletvekili Aydoğan Ali, Haskova İl Müftüsü Basri Emin Efendi, Balkan Türkleri Konfederasyon Başkanı Zülfettin Hacıoğlu, Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Nedim Dönmez ve Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş katıldı.

Bulgaristan ile dostluklarının her zaman devam ettiğini belirten Kesimoğlu, bu tür ziyaretler ile de dostluklarını pekiştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Mehmet Siyam Kesimoğlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.