Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kuşadası Belediyesi mühimmat Hudut İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları mahmut tanal haberleri CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer tesk genel başkanı bendevi palandöken terör örgütü UEFA AVRUPA LİGİ

Eyüp Yılmaz İlçe Başkanlığına Yeniden Aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz yeniden aday olduğunu açıklayarak, “Bilge liderimiz, Türkmenbeyimiz sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde çalışmak, yolunda yürümek, birlikte anılmak bizim için bir şereftir” dedi.
 
Yılmaz, 20 Ağustos’ta yapılacak kongrede ilçe başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı. İlçe binasında bir basın açıklaması yapan Yılmaz, milliyetçilik davasının sancağı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin, her daim hizmete hazır neferleri olduklarını söyledi.
 
Yılmaz, basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 
“Şundan eminim ki; hepimiz vatan aşkını beşeri aşkların üzerinde tuttuk, en çok ona sevdalanıp, en çok ona yandık. Bu uğurda her türlü kişisel zevkten vazgeçip feragat ettik.Allah ömür verdikçe bu dava uğruna her türlü fedakarlığı yapmaya, aynı gayretle çalışmaya hazırız. Bizler herhangi bir beklenti karşılığı olmadan bu vatana sevdalı koca gönülleriz. Bu vesile ile ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ diyen, ülkemizin en zor günlerinde farkını ortaya koyan, adı gibi başlı başına Devlet olan, Bilge Liderimiz, Türkmen Beyimiz sayın Devlet Bahçeli'nin emrinde çalışmak, yolunda yürümek, birlikte anılmak bizim için bir şereftir. Günümüze kadar bu şerefle hareket ederek Lider sözünü düstur edindik, bugünden sonrası için de sözümüzün ardında, Liderimizin emrinde vazife yapabilmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Yenimahalle İlçe Başkanlığına yeniden aday olduğumu sizlerle paylaşmak isterim.”
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.