Öne Çıkanlar fenerbahçe diyarbakır Hudut mühimmat Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı bbp boyner Prof. Dr. Ali Yakıcı TOGG Kuşadası Belediyesi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Lüleburgaz Belediyesi’nden İnovasyon Ve Tasarım Organizasyonu

Lüleburgaz Belediyesi, düzenlediği organizasyonla 2018 İnovasyon ve Tasarım Yılı’nda hayata geçirilmesi planlanan fikir ve projelerin tanıtımını yaptı.

Gazeteci-Yazar Metin Uca’nın açılış konuşmasını yaptığı gecede Lüleburgaz Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitim Direktörü Dilek Çetin Çivi, Lüleburgaz Belediyesi’nin gelecek vizyonu ve 2018 İnovasyon ve Tasarım Yılı’na dair planlamalarına ilişkin bir sunum yaptı. Çivi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA) içerisinde yer alacak kuluçka merkezi ve eğitim salonlarının kapılarının girişimci zihinlere açık olduğunu belirtti.


Çivi’nin ardından “İyi Fikir Taze Yenir” adlı sunumunu gerçekleştiren teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu, 2018 İnovasyon ve Tasarım Yılı ile ilgili olarak, “Lüleburgaz değişirse Marmara değişir ve bu zincirleme bir şekilde sürüp gider” sözleriyle Lüleburgaz’da başlatılan dönüşümün tüm Türkiye için önemli olduğunu belirtti.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ise konuşmasında inovatif fikirlerin ve tasarımların daha iyi bir yaşam anlamına geldiğini vurguladı. Başkan Halebak, yılın slogan yarışmasında “Hayal Et, Düşün,Tasarla; Düşlediğini Lüleburgaz’da Yaşa” sloganı ile birinci olan Büşra Eyvazlı Dayılar’a ödülünü takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.