Öne Çıkanlar Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi palandöken çin öğrenci

Gündemde Bugün-12 Eylül 2017 Salı
TÜRKİYE
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde
Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed Bin Abdurrahman Bin Casim El Sani'yi ve  Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf'ı kabul edecek. (Saat:13.00-15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf'ı kabul edecek. (Saat:13.00) 


BAKAN AĞBAL İSTANBUL'DA
-
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Borsa İstanbul Konferans Salonu'nda Çelebi Stratejik Danışmanlık A.Ş.tarafından düzenlenen “Uluslararası Ekonomik Gelişme Zirvesi” konulu konferansa katılacak ve bir konuşma yapacak. (Saat:09.40)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ANKARA'DA
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,
Pakistan Dışişleri Bakanı Hoca Muhammed Asıf ile görüşecek. Yapılacak görüşmelerde, Türkiye-Pakistan ikili ilişkileri gözden geçirilecek, güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler ele alınacak. İki mevkidaş görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, TOBB Konferans Salonu'nda Trafik Güvenliği ve Karayolu Yolcu Taşımacılığı Çalıştayı’na katılacak. (Saat:10.00) 

BAKAN DEMİRCAN ANKARA'DA
-
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, YÖK Başkanı Yekta Saraç ve rektörlerle Bakanlığın yeni binasında "Üniversite Hastaneleri Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı"nda bir araya gelecek. (Saat:14.30)


BAKAN YILMAZ ANKARA'DA
-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TOBB Konferans Salonu'nda Trafik Güvenliği ve Karayolu Yolcu Taşımacılığı Çalıştayına katılacak. (Saat:10.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI
-CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu basın toplantısı düzenleyecekler. (Saat:11.00-11.30-12.00)

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK, Haziran 2017 Hayvansal Üretim istatistiklerini ve Temmuz 2017 Perakende Satış Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz takip ediliyor.

SPOR
-2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Sinan Erdem Spor Salonu'nda çeyrek finalde Almanya-İspanya, Slovenya-Letonya karşılaşmaları yapılacak.
-
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2017-2018 sezonu grup maçları, 8 karşılaşmayla başlayacak.





 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.