Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kara Harp Okulu yapı kredi emniyet kadıköy belediyesi cumhurbaşkanı

Gündemde Bugün-14 Mayıs 2017 Pazar
TÜRKİYE
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti'nde, Uluslararası İşbirliği için Kuşak ve Yol Forumu’nun açılış töreni, aile fotoğrafı çekimi ve açılış oturumuna katılacak. Forum kapsamında yapılacak Üst Düzeyli Diyalog Toplantısı'na ve Büyük Halk Meclisi'nde verilecek akşam yemeğinde katılacak.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU İSTANBUL'DA
-CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Kokteyl Salonunda Gezi Parkı Protestolarında Bir Gözünü Kaybeden Hülya Arslan'ın Nikah Törenine katılacak. (Saat:13.00)

BAKAN MÜEZZİNOĞLU İSTANBUL’DA
-Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği'nin 55. Olağan Genel Kuruluna Katılacak. (Saat:11.00)

BAKAN AKDAĞ ERZURUM'DA
-Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 14 Mayıs Eczacılık Günü etkinliğine, Erzurum Anneleri Bahar Şenliğine katılacak ve Kadın ve Demokrasi Derneği Erzurum Şubesini ziyaret edecek. (Saat:10.00-14.30-17.00)

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ SAMSUN'DA
-Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İl Danışma Meclisinin toplantısına katılacak. (Saat:15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Fransa'da Cumhurbaşkanı seçilen Emmanuel Macron, görevi Cumhurbaşkanı François Hollande'dan devralacak

 
GÜNCEL
-Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Kapu Camii' de Sabah Namazı Buluşmalarına ve Uluslararası İlahiyat Programı (UİP) Öğrencileri Mezuniyet Törenine katılacak. (Saat:05.00-14.00) 
-Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti’nin 14 Mayıs 1950’de iktidara gelişinin 67.yıldönümü dolayısıyla İstanbul Topkapı’daki Anıtmezar’da düzenlenecek programa katılarak bir basın açıklaması yapacak.  (Saat:13.00)

SPOR
-Spor Toto Süper Lig'de 31. haftaya, Osmanlıspor-Akhisar Belediyespor, Aytemiz Alanyaspor-Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek. (Saat:16.00-19.00-19.00)
-Voleybolda FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası finalinde Türkiye temsilcisi VakıfBank ile Brezilya'nın Rexona Sesc takımı karşılaşacak, Üçüncülük maçında ise diğer Türk ekibi Eczacıbaşı VitrA, İsviçre temsilcisi Volero Zürih ile karşılaşacak. (Saat:13.10-06.10)
-Etnospor Kültür Festivali, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda sona erecek. (Saat:10.00)


 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.