Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan bugünün gündemi terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Gündemde Bugün-17 Eylül 2017 Pazar

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞLANI ERDOĞAN’IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nda, BM Genel Kurulu’na katılmak üzere New York’a hareket etmeden önce basın toplantısı düzenleyecek. (Saat: 11.00)

BAKAN SARIEROĞLU ESKİŞEHİR’DE

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, valiliği ziyaret edecek ve partisinin Odunpazarı ilçe teşkilatı kongresine katılacak. (Saat:14.00-14.45)

BAKAN YILMAZ MARDİN’DE

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, partisinin Kızıltepe ve Nusaybin ilçe kongrelerine katılacak. (Saat:12.00-15.00)

BAKAN ÖZLÜ ZONGULDAK’TA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, partisinin Ereğli ilçe kongresine katılacak. (Saat:12.00)

GÜNCEL

-Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Merhum Başbakan Adnan Menderes’in vefatının 56. Yıldönümü nedeniyle Topkapı’daki Anıt Mezar’da düzenlenen anma programına katılıyor. (Saat: 13.21)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

 

SPOR

-2017 Avrupa Basketbol Şampiyonu belli oluyor. Sinan Erdem Spor salonunda Slovenya ile Sırbistan karşı karşıya gelecek. (Saat:18.45-21.30)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.