Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook emniyet Kara Harp Okulu filipinler 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü şemsi bayraktar 30 ocak 2016 hava durumu beypazarı belediyesi içişleri bakanlığı 30 Mart 2024 Pazar Gündemi

Gündemde Bugün-17 Eylül 2020 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına başkanlık edecek, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Devlet Övünç Madalyası Tevcih Törenine katılacak. (Saat:11.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017-2019  Hayat Tabloları verilerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Temmuz ayı Kısa Vadeli Dış Borç İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Çin'de ortaya çıkan Yeni korona virüsün dünyada ve ülkemizde yayılmasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

-Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Eski Başbakanlardan Adnan Menderes ve Bakanlardan Fatin Rüştü Zorlu ile Hasan Polatkan’ın idam edilerek Şehit edilmelerinin 59. yılı dolayısıyla İstanbul Topkapı’daki Anıt Mezar’da düzenlenecek olan anma törenine katılacak. (Saat:12.00)

SPOR

-Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda  Bakü Olimpiyat stadında Azerbaycan ekibi Neftçi ile  karşı karşıya gelecek. (Saat:19.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.