Öne Çıkanlar facebook ING Türkiye Kupasını kim kazandı 3 temmuz pazar gündemi ece türkiye sancaktepe yapı kredi bankasının ilk çeyrek karı yapı kredi 3 ton dokunulmazlıklar kaldırılacak mı cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları

Gündemde Bugün-19 Mayıs 2018 Cumartesi

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gençler ve Sporcular ile iftar edecek. (Saat:20.07)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Gençler ve Sporcular ile İftar yemeğine katılacak. (Saat:20.07)

BAŞBAKAN YARDIMCISI AKDAĞ İSTANBUL'DA

-Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ, Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü'nde Filistine Umut Ol Kampanyasının tanıtımına katılacak. (Saat:13.30) 

BAKAN ZEYBEKCİ DENİZLİ'DE

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bayramyeri Meydanı Seçim Ofisi açılışına ve Akkonak Mahallesi İftar Programına katılacak. (Saat:15.00-20.16)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Samsun’da Cumhurbaşkanı Adaylığı Manifestosu Tanıtım Toplantısı’na katılacak, Samsun’da ve Sinop'ta miting düzenleyecek. (Saat:13.00-14.00-18.00)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ADAYI AKŞENER'İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Anıtkabir'de olacak. Akşener Bayraklı Kapı'dan "Gençlerle" birlikte giriş yapacak ve Ankara'da, ATO Kongre Merkezi Congresium'da  iftarı gençlerle birlikte yapacak. (Saat:10.00-20.07)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-2017-2018 Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu, Fenerbahçe-Atiker Konyaspor, Göztepe-Galatasaray, Medipol Başakşehir-Kasımpaşa, Beşiktaş-Demir Grup Sivasspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:19.00-19.00-19.00-19.00)  

-Spor Toto Süper Lige çıkacak son takım Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü-Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanacak Play off final müsabakası ile belli olacak. (Saat:21.30)

-Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde play-off final serisinin üçüncü maçında Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi Metro Enerji Spor Salonu'nda karşılaşacak. (Saat:14.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.