Öne Çıkanlar palandöken Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook aylin nazlıaka tüketici fiyat endeksi çin

Gündemde Bugün-2 Ağustos 2017 Çarşamba
TÜRKİYE
-İsrail'in Mescid-i Aksa'daki kısıtlamaları ve yansımaları takip ediliyor.
-Fetullahçı Terör Örgütü'nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.
-Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI
-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Yüksek Askeri Şura üyelerine akşam yemeği verecek. (Saat:18.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI
-Başbakan Binali Yıldırım, Yüksek Askeri Şura üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret edecek ve Çankaya Köşkü'nde Yüksek Askeri Şura Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:10.00-11.00)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ÇİN'DE
-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çin'e resmi ziyarette bulunacak. Bakan Çavuşoğlu Ziyaret kapsamında Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanları İstişare Mekanizması'nın ikinci toplantısı gerçekleştirecek. 
 

BAKAN ÖZLÜ DÜZCE'DE
-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Düzce'de bazı yol,köprü inşaatları ile Akçakoca liman alanında incelemelerde bulunacak. (Saat:14.00)


BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA
-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CVK Park Bosphorus Otel'de Türkiye’de faaliyet gösteren önde gelen uluslararası sermayeli firmaların üst düzey yöneticileriyle bir araya gelerek bir istişare toplantısı gerçekleştirecek. (Saat:14.30)

BAKAN ARSLAN DÜZCE'DE
-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Düzce Valiliğini Ziyaret ve Brifing,  Hendek-Düzce Yolu Üzerinde Bulunan Küçükmelen Köprüsü Yapımında, Gümüşova Gerede Otoyolunda Düzce Deprem Kalıcı Konut Alanları Bağlantı Yolu Yapımında İnceleme ve Brifing, Akçakoca-Ereğli Ayr.-Düzce Yolu üzerinde Bulunan Üskübümelen Köprüsünde, Düzce-Akçakoca BSK Onarımı, Melenağzı-Akçakoca Yolu Yapımında İncelemelerde bulunacak ve Akçakoca Liman Alanında İncelemede bulunacak. (Saat:14.00-15.00-18.30)
  

BAKAN FAKIBABA TEKİRDAĞ'DA
-
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Valiliği, Naip Köyünü ziyaret edecek, Trakya Tarım Bölge Değerlendirme Toplantısına katılacak, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, Trakya Tarım Fuarı Açılışına katılacak,  Süleymanpaşa ilçesi esnafını ve Yağcı Köyünü ziyaret edecek. (Saat:10.30-11.15-13.00-16.30-17.10-19.30-21.00)    

EKONOMİ
-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016 yılı Kütüphane istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ
-
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR
-UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Medipol Başakşehir, Belçika'nın Club Brugge takımıyla karşılaşacak. (Saat:20.45)

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.