Öne Çıkanlar çin tbmm chp gündem palandöken facebook akbank İdlib Kuşadası Belediyesi Akşener Pandemi AİLE

Aydın'da 8 Afgan Uyruklu Göçmen Yakalandı

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, Emniyet ve Asayiş ile genel güvenliğin sağlanmasına yönelik olarak önleyici kolluk uygulamalarında 4 Yetişkin Ve 4 Çocuk Olmak Üzere Toplam 8 Afgan Uyruklu Göçmen Yakalandı.

Aydın Valiliği'nden yapılan açıklamada; Aydın İl Jandarma Komutanlığınca, Emniyet ve Asayiş ile genel güvenliğin sağlanmasına yönelik olarak önleyici kolluk uygulamalarında, Jandarma Asayiş Timince, Kuşadası İlçesi Güzelçamlı mahallesi sahil kesiminde bir teknenin içinde çocuk ve yetişkinlerin durumundan şüphelenerek yaptığı kontrolde 4 yetişkin ve 4 çocuk olmak üzere toplam 8 Afgan uyruklu göçmen yakalanmıştır. Yapılan araştırmada, göçmenlerin içinde bulunduğu tekne sahibi İ.P. yakalanarak Adli Makamların talimatı ile gözaltına alınmış ve tutuklunarak Söke Kapalı Cezaevine sevk edilmiştir. Göçmenlere ise kişi başına 2.869 TL idari yptırım krarı uyulanarak Aydın Göç İdaresi Müdürlüğüne Teslim Edilmiştir.

 Aydın İl Jandarma Komutanlığı Yasadışı Göç’e Yönelik Çalışmalarına Devam Edecektir.

Anahtar Kelimeler:
AydınGöçmen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.