Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Gündemde Bugün-21 Eylül 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD'de, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi'nin himayesinde Marriott Marquis Otel'de düzenlenecek "Türk Amerikan ve Amerikalı Müslüman Toplumuyla Buluşma" programına katılacak. Erdoğan, Lotte New York Palace Otel'de ABD Başkanı Donald Trump ile görüşecek.

BAKAN YILMAZ SAKARYA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Best Western Premıer Oteli'nde Çıraklık Arama Konferansı’na katılacak, Sakarya Valililğini, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığını, Erenler Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Erenler Belediyesi “15 Temmuz Şehitler Anıtı” Açılış Töreni’ne, Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 1. Etap 280 Konut ve 2 İşyeri Projesi Tapu Teslim Töreni’ne katılacak, Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm 2. Etap 144 Konut Proje Alanı İncelemelerde bulunacak ve Erenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Alanında Kalan Roman Mahallesini ziyaret edecek. (Saat:10.00-14.00-14.30-15.00-15.30-16.00-17.00)

BAKAN FAKIBABA ANKARA'DA

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, ATO'nun düzenlediği "Sürdürülebilir Besicilik Paneli" ne ve Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed Bin Abdullah Al Ruhaihi ile ortak yapılacak basın toplantısı ve eylem planı imza törenine katılacak. (Saat:09.30-12.00)

BAKAN EROĞLU GİRESUN'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Giresun’da DSİ tesisleri toplu temel atma merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımı merasimine iştirak edecek, Giresun Valiliğini Ziyaret ve Basın Açıklaması yapacak, Valilik Toplantı Salonu'nda Koordinasyon Toplantısına katılacak, AK Parti Giresun İl Başkanlığını Ziyaret edecek, Can AKENGİN Sergi Salonu'nda Koçkayası Tabiat Parkı ve Kümbet Yaylası Foto Maratonu” Fotoğraf Yarışması Ödül Merasimi ve Sergi Açılışına katılacak, AK Parti Giresun Eski İl Başkanı Rahmetli Hasan Ali Tütüncü Bey’in Ailesine Taziye Ziyaretinde bulunacak. (Saat:14.00-15.30-16.30-18.00-18.30-19.00)

BAKAN SARIEROĞLU ADANA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Adana Valililğini ziyaret edecek, Sheraton Hotel'de Kadınlar Konuşuyor programına katılacak, Yüreğir Belediyesini ziyaret edecek, Adana Organize Sanayi Bölgesinde İşçilerle öğle yemeğinde bir araya gelecek, Sheraton Hotel'de Çalışma Hayatı İstişare toplantısına katılacak, SGK VE İŞKUR İl Müdürlüğü ziyareti-SGK/İŞKUR İl değerlendirme toplantısına katılacak ve AK Parti İl Teşkilatı ziyaretinde bulunacak. (Saat:10.00-10.30-12.00-12.30-14.00-16.00-19.00)

BAKAN ÖZLÜ YALOVA VE KOCAELİ'NDE

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Yalova Sefine Tersanesini ziyaret edecek, Ramada Plaza İstanbul -Asya Air Port Oteli'nde OSBÜK Marmara Bölge Toplantısına katılacak ve MARTEK Ziyaret edecek. (Saat:11.00-14.00-16.30)

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Rahmi Koç Müzesi'nde Platin İş Kitabı ödülleri programına katılacak. (Saat:20.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Tüketicci Güven Endeksini Açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turu, 6 karşılaşmayla tamamlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.