Gündemde Bugün-23 Kasım 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Komutanlığı'nda 858 Muvazzaf Subay Adayının Mezuniyet Törenine katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul edecek. (Saat:13.00-15.00)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilecek ve Çankaya Köşkü'nde MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek. (Saat:15.00-17.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu, Akbarlı Limanı'nda Taşımacılık Sektörü Temsilcileriyle Buluşacak, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezini Ziyaret edecek ve Kadınlarla Buluşacak. (Saat:13.00-15.30) 

MHP GENEL BAŞKANI BAHÇELİ'NİN PROGRAMI

-MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Selendi Kavşağında Manisa İl Teşkilatı tarafından karşılanacak, Selendi Belediyesini ziyaret edecek, Selendi Kent Meydanı Toplu açılış Törenine katılacak, Alaşehir Belediyesini ziyaret edecek, Alaşehir Belediyesi Toplu Açılış Törenine katılacak, Salihli Belediyesini ziyaret edecek, Salihli Belediyesi Toplu Açılış Törenine katılacak, Turgutlu Belediyesini ziyaret edecek ve Turgutlu Belediyesi Toplu Açılış Törenine katılacak. (Saat:11.15-11.30-12.00-13.30-14.00-15.30-16.15-17.30-18.15)

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ROMA'DA

-Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2004 yılından bu yana Türkiye ve İtalya Dışişleri Bakanlarının katılımıyla düzenlenen Türk-İtalyan Forumu’na katılacak.

BAKAN ELVAN İSTANBUL'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Kongre Merkezi'nde 33. İSEDAK Toplantısı Bakanlar Oturumuna katılacak ve Bahariye Mevlevihanesi'nde Girişci İşadamları Vakfı Girişci Bulunmalarına iştirak edecek. (Saat:13.30-20.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Budan Otel'de Termal ve Çamur Festivaline, Afyon Kocatepe Üniversitesi Emirdağ Meslek Yüksekokulu Spor Salonunda Emirdağ Gençlik ve Spor Merkezi ve Konferans Salonu ile Laboratuvar Binası Açılış Merasimine katılacak. (Saat:09.00-11.15)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Vergi Kanunu ve Bazı Kanunlarda değişiklik öngören torba tasarının görüşmelerine kaldığı yerden devam edilecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Adalet Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2018 Mali Yılı Bütçe Görüşmeleri yapılacak. (Saat:10.00)

-Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonunda Komisyonun 2017 yılı faaliyetlerinin değerlendirilmesi, Komisyon kararlarının görüşülmesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan Kaya'nın bilgilendirmesi.

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-TBMM'de CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim ayı Konut Satış İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Arakan'da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları takip ediliyor.

-Katar ile bazı arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-FIFA'ya üye federasyonların başkan ve üst düzey yöneticilerini bir araya getiren FIFA Futbol Zirvesi Shangri-La Bosphorus Otel'de yapılacak. (Saat:18.00)

-UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Medipol Başakşehir deplasmanda  Bulgaristan temsilcisi Ludogorets ile UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda ise temsilcimiz Atiker Konyaspor ise Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda Fransa'nın Olympique Marsilya takımı ile karşı karşıya gelecek.   (Saat:23.05-21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.