Öne Çıkanlar gündem palandöken çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi facebook

Gündemde Bugün-23 Şubat 2018 Cuma

TÜRKİYE

-Türk Silahlı Kuvvetlerince, Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı ile yurt içi ve dışındaki yansımaları takip ediliyor.
-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Partisinin  Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)            

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım,  AK Parti Genel Merkezi'nde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılacak. (Saat:11.00)                  

BAKAN ELVAN ANKARA'DA

-Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Greeen Park Otel'de Çocuk İşçiliği ile Mücadele Deklarasyonu İmza Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Bakanlık Reşat Morallı Toplantı Salonu’nda SGK ile Ziraat Bankası arasında imzalanacak olan “Prim Borçlarını Ödeyerek Emekli Olabilecek Tarım Bağ-Kur’lu Sigortalılarımıza Kredi Sağlanması Protokolü” törenine katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN ARSLAN İSTANBUL'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,  Küçük Çamlıca Kulesi'nde Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında incelemelerde bulunarak basın açıklaması yapacak. (Saat:10.00)

BAKAN YILMAZ ANKARA'DA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Greeen Park Otel'de Cumhurbaşkanımızın Eşi Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi’nin teşrifleriyle Çocuk İşçiliği ile Mücadele Deklarasyonu İmza Törenine katılacak. (Saat:14.00)

BAKAN SAYAN KAYA ANKARA'DA

-Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Greeen Park Otel'de Çocuk İşçiliği ile Mücadele Deklarasyonu İmza Törenine katılacak. (Saat:14.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis’te CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00-11.30-12.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılına ait Yaşam Memnuniyeti Araştırması istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından gelişmeler izleniyor.
-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor
.

SPOR

-Süper Lig'in 23. haftası Galatasaray-Bursaspor ve Teleset Mobilya Akhisarspor-Atiker Konyaspor maçlarıyla başlayacak. (Saat:20.00-20-00)

-PTT Kadınlar Türkiye Kupası Yarı finalinde Yakın Doğu Üniversitesi-Botaş ile Fenerbahçe-Hatay BŞB. karşı karşıya gelecek. (Saat:15.30-18.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.