Öne Çıkanlar Türkiye Büyük Millet Meclisi facebook tüketici fiyat endeksi cumhurbaşkanı 31 Temmuz 2022 Pazar Gündem Özeti 400 Milyon Turist Entübe Sayısı ​Sabit Kanca: Son Soru Filmi Vizyonda 32 Uçakla 45 Terör Hedefi İmha Edildi Kuşadası Belediyesi Kara Harp Okulu yapı kredi

Gündemde Bugün-24 Aralık 2018 Pazartesi

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni’ne katılacak ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:14.00-15.30)

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde Partisinin MYK Toplantısına başkanlık edecek. (Saat:11.00)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI SELÇUK ANKARA'DA

-Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Meyra Hotel’de  “Eğitime Bakış 2018: İzleme ve Değerlendirme Raporu” Programına katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN SELÇUK ANKARA'DA

-Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Cumhurbaşkanlığı Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleşitirilecek olan Engelli Vatandaşlarımızın ve Devlet Korumasından Yararlanmış Gençlerimizin Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Töreni’ne katılacak. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-Plan ve Bütçe Komisyonunda, Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve 25 Milletvekilinin; Karayolları Trafik Kanunu ile bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (Saat:13.30) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te HDP Grup Başkanvekili Ayhan Bilgen, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2016-2017 yılı Devlet Hesapları verilerini ve 2017 yılı Yıllık Sanayi Ürün (PRODCOM) İstatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Spor Toto Süper Ligi'nin 17. haftası Antalyaspor-Fenerbahçe ve Akhisarspor-Atiker Konyaspor maçlarıyla tamamlanacak. (Saat:20.00-20.00)

-Spor Toto 1. Lig'in 17. haftası Altınordu-Giresun maçıyla tamamlanacak. (Saat:19.00) 

-Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 12. hafta kapanış maçında Darüşşafaka Tekfen ile Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol karşı karşıya gelecek. (Saat:20.00)

-Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 11. haftasında, Çanakkale Belediyespor-VakıfBank ve Fenerbahçe Opet-Halkbank karşılaşmaları yapılacak. (Saat:14.00-17.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.