Öne Çıkanlar palandöken gündem chp milliyetçi hareket partisi çin tbmm kemal kılıçdaroğlu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri

Gündemde Bugün-24 Haziran 2018 Pazar

TÜRKİYE

-Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 56 milyonun üzerinde seçmen yarın yurt genelinde sandık başına gidecek.

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI

-CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerindeki oyunu  Ankara/ Çukurambar’daki Arjantin İlkögretim Okulu’nda kullanacak. (Saat:11.00)

BAKAN EROĞLU AFYONKARAHİSAR'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oyunu saat 10.00’da Şuhut Kurtuluş İlkokulu’nda 1025 numaralı sandıkta kullanacaktır. Saat 12’den itibaren Merkez İlçede çeşitli okullardaki sandık kurullarını ziyaret edecektir. (Saat:10.00-12.00)

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE'NİN PROGRAMI

-CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, oyunu eşi, oğlu ve gelini ile birlikte Yalova-Saffet Çam Ortaokulu’nda 1118 nolu sandıkta kullanacak. (Saat:10.30)

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ADAYI AKŞENER'İN PROGRAMI

-İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerindeki oyunu, Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesinde kullanacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-ABD'nin Tel Aviv'deki Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve Gazze sınırındaki gelişmeler takip edilecek.

-ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararının ardından yaşanan gelişmeler izleniyor.

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

SPOR

-Rusya'nın ev sahipliğinde yapılan 2018 FİFA Dünya Kupası G Grubunda İngiltere-Panama, H Grubunda ise Japonya-Senegal ve Polonya-Kolombiya maçları oynanacak. (Saat:15.00-18.00-21.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bill gate 6 yıl önce

Bir iş kurmak veya faturalarınızı ödemek için bir Krediye ihtiyacınız var mı? İlgilendiğimiz takdirde bugün bize ulaşın:% 2 Faiz Oranı Kredi veririz: westlakefinancialservices02@hotmail.com
WHATSAPP ------ +2348120111731