Öne Çıkanlar palandöken gündem chp çin Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer Entübe Sayısı Kuşadası Belediyesi Türkiye Büyük Millet Meclisi cumhurbaşkanı erdoğan haberleri chp haberleri MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay milliyetçi hareket partisi

Gündemde Bugün-26 Ekim 2017 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'i Başkan Yardımcıları Ali Koç'u ve Murat Özyeğin'i kabul edecek, Japonya Büyükelçisi Akio Miyajima'nın ve Azerbaycan Büyükelçisi Khazar ibrahim'in Güven Mektublarını ayrı ayrı kabul edecek, Somali Başbakanı Hasan Ali Hayri'yi ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek. (Saat:13.00-14.00-14.45-15.30-16.30)

TBMM BAŞKANI KAHRAMAN'IN PROGRAMI

-TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Özbekistan Cumhurbaşkanı'na TBMM Ana Binasında 15 Temmuz Darbe Girişimi esnasında hasar görmüş yerleri gezdirecek. (Saat:10.30)

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN PROGRAMI

-Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre'yi Resmi Törenle karşılayacak, Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre'nin onuruna Resmi Öğle Yemeği verecek ve Çırağan Sarayı'nda Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyevile görüşecek. (Saat:10.30-12.45-16.00)

BAKAN ÖZLÜ İSTANBUL'DA

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Hilton Bomonti Otel'de 8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi Programına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN YILMAZ SİVAS'TA

-Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Hilton Gerdan Inn'da UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu Toplantısına katılacak, Sivas Kongre Binasında Tekden Koleji Cumhuriyet eğitim Treni ile gelen öğrencileri kabul edecek ve Özel Tomris Okul Öncesi Hazırlık ve Anaokulu'nu ziyaret edecek. (Saat:11.00-13.30-14.30)

BAKAN ÖZHASEKİ MANİSA'DA

-Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Manisa Valililği'ni ziyaret edecek, Anemon Otel'de Manisa Kentsel Dönüşüm Çalıştayına katılacak ve Manisa AK Parti Ziyaret ve İstişare Toplantısına katılacak. (Saat:11.00-11.30-13.45)

BAKAN ZEYBEKCİ İSTANBUL'DA

-Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Swissotel The Bosphorus İstanbul'da Türkiye-Özbekistan İş Forumu'na katılacak. (Saat:10.00)

BAKAN EROĞLU ANKARA'DA

-Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Gürcistan Ankara Büyükelçisi İrakli Koplatadze'i makamında kabul edecek. (Saat:11.00)

BAKAN ARSLAN ANKARA'DA

-Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ürdün Ulaştırma Bakanı Sayın Cemil Ali Mücahid ile birlikte Türkiye-Ürdün Ulaştırma Karma Komisyon Toplantısı’nı gerçekleştirecek. (Saat:10.30)

BAKAN SARIEROĞLU ANKARA'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, Kızılcahamam Çam Otel'de SGK İl Müdürleri Eğitim / İstişare Toplantısı açılışına katılacak ve AK Parti Kızılcahamam İlçe Teşkilatını ziyaret edecek. (Saat:11.00-12.00)

TBMM GÜNDEMİ

-Genel Kurul'da Uluslararası Sözleşmeler Görüşülecek. (Saat:14.00)

TBMM KOMİSYON TOPLANTILARI

-TBMM Çölyak Hastalığını Araştırma Komisyonu'nda; Nustil Genel Müdürü Özgür Erdoğan, Glütensiz Ada Yönetim Kurulu Üyesi Bilge Köroğlu, Kocaeli Çölyak Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nesrin Atar'ın Sunumları dinlenecek. (Saat:11.00)

-Kültür Varlıkları Meclis Araştırma Komisyonu'nda; Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Resul Holoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akıllı ve Araştırmacı-Yazar Yaşar Yılmaz'ın sunumları dinlenecek. (Saat:15.00) 

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-HDP Diyarbakır Milletvekili  Altan Tan, Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:10.30-11.00-11.30-12.00-12.30-13.00-13.30-14.00-14.30-15.00-15.30) 

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ağustos  2017 katı yakıt verilerini acıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu takip ediliyor.

-Arakan’da yaşanan Müslümanlara yönelik insanlık dışı şiddet olayları takip ediliyor.

-ABD ile Türkiye arasında vizelerin askıya alınmasının yansımaları izleniyor.

-Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

SPOR

-Türkiye Futbol Federasyonu ile Emniyet Genel Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen "Spor Güvenlik Çalıştayı", TFF'nin Riva'daki tesislerinde başlayacak. (Saat:10.00)

-Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 4. turu, oynanacak 6 maç ile tamamlanacak.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.