Öne Çıkanlar facebook ING Türkiye Kupasını kim kazandı üniversite 3 ton dokunulmazlıklar kaldırılacak mı mahkeme kararı van cezaevlerindeki tutuklu sayısı NÖBETCİ SULH CEZA HAKİMLİĞİ devlet tiyatroları 30 bin öğretmenin ataması ne zaman yapılacak karayolları genel müdürlüğü

Gündemde Bugün-28 Şubat 2019 Perşembe

TÜRKİYE

-Fethullahçı Terör Örgütü’nün başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler takip ediliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstasyon Meydanında Erzurum Mitingi düzenleyecek. (Saat:13.00)

BAKAN ALBAYRAK İSTANBUL'DA

-Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Dolmabahçe Çalışma Ofis'inde AB-Türkiye Yüksek Düzeyli Ekonomik Diyalog Toplantısına katılacak. (Saat:09.30)

BAKAN SELÇUK ADANA'DA

-Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adana Valiliği’ni ziyaret edecek, Çukurova Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisi ve Ödül Törenine katılacak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret edecek, Türkmenbaşı Bulvarında MHP Seçim Bürosu Açılışına katılacak, Nezihe Yalvaç Uygulama Oteli'nde Hayırseverler, İdareci ve Öğretmenler ile buluşacak, Selahattin Eyyubi Mahallesi'nde AK Parti Yüreğir Seçim Bürosu Açılışına katılacak, AK Parti Adana İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek, Çukurova Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmalarına ve 75. Yıl Sanat Galerisi'nde Gençler ile buluşacak. (Saat:09.45-10.30-11.30-12.00-12.45-14.15-16.00-17.30-20.00)

TBMM BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar basın toplantısı düzenleyecek. (Saat:11.00-11.30-12.00-13.30)

EKONOMİ

-Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), IV. Çeyrek Ekim-Aralık 2018 İşgücü Girdi Endekslerini ve Ocak ayı Dış Ticaret Endekslerini açıklayacak. (Saat:10.00)

-Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB), Ocak ayı Uluslararası Rezervler ve Döviz Likiditesini ve Aylık Para ve Banka istatistiklerini açıklayacak. (Saat:10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

-Suriye'deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

GÜNCEL

-Resmi bir ziyaret için Türkiye’de bulunan Çad Devlet Başkanı Sayın Idriss Déby Itno’ya Karabük Üniversitesi tarafından verilecek olan fahri doktora unvanı, YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A.Yekta Saraç, YÖK Üyeleri, akademisyenler ve Türkiye’de eğitim gören Çadlı öğrencilerin de katılımıyla, YÖK’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek tören ile takdim edilecek. (Saat:10.00)

SPOR

-Ziraat Türkiye Kupasında son yarı finalist Kasımpaşa-Akhisarspor maçıyla belli olacak. (Saat:20.00)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.